Hadise, takıntılı hayranından şikâyetçi oldu

Düzenleyen:
Hadise, takıntılı hayranından şikâyetçi oldu

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Hadise, evinin önüne gelerek kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Tarık D. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Hadise'nin oturduğu siteye gelerek davet üzerine geldiğini söyleyen ve turizmci olduğu öğrenilen Tarık D. hareketleriyle güvenlik görevlilerin dikkatini çekti. Şüphelenen görevliler ünlü şarkıcının bu adreste ikamet etmediğini söyleyerek şahsı geri çevirdi. Takıntılı hayranın aynı gün tekrar gelmesi üzerine Hadise soluğu emniyette aldı.

Hadise, Hürriyet’in haberine göre ifadesinde “Bu olayın daha önce beni rahatsız ettiği için davacı olduğum Ümit S. ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum” derken, şikâyet üzerine ifade veren Tarık D. ise “Hadise’den imza almak istedim. Ümit S. adlı kişiyi tanımam” açıklamasında bulundu.

Mahkeme tarafından Hadise’ye bir ay yaklaşmamasına karar verilen Tarık D.’nin karara aykırı bir tutum sergilerse 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...