CZN Burak müjdeyi verdi: “Cristiano Ronaldo ile Londra'da ortak yer açıyoruz”

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
CZN Burak müjdeyi verdi: “Cristiano Ronaldo ile Londra'da ortak yer açıyoruz”

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Restoran zinciri sahibi ve sosyal medya fenomeni Türk aşçı CZN Burak adıyla bilinen Burak Özdemir, Cristiano Ronaldo ile ortak olacaklarını açıkladı. İkilinin restoranı kasım ayında Londra’da açılacak.

CZN Burak, kasım ayında açmaya hazırlandıkları restoranın ortağının dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo olduğunu duyurdu. Ünlü şef, müjdeyi “Bu yılın 11’inci ayında İngiltre’deki yerimizi açıyoruz” sözleriyle verdi. Teklif daha önce Cristiano Ronaldo'dan gelmişti.

Sosyal medya fenomeni haline gelen restoran zinciri sahibi Burak Özdemir (CZN Burak), katıldığı bir etkinlikte, kendi deneyimlerinden örneklerle başarıya giden yolu anlattı.

“CRISTIANO RONALDO İLE ORTAK YER AÇIYORUZ”

Madrid'de Cristiano Ronaldo'dan ortaklık teklifi aldığı yönünde kamuoyuna bilgiler yansıyan Burak Özdemir, ünlü futbolcu ile Londra’da ortak restoran açacaklarını açıkladı. Söyleşisi sırasında 11 ülkede önemli bir Türk markası haline geldiklerini belirten Özdemir, “Bu yılın 11’inci ayında İngiltere’deki yerimizi açıyoruz. Londra’da Cristiano Ronaldo ile ortak yer açıyoruz. Bunu açıklamıyoruz çok fazla. Çünkü açılışta güzel bir sürpriz yapacaktık. Ama aramızda yabancı yok, hep beraberiz” dedi.

CZN LAKABI NEREDEN GELİYOR?

Burak Özdemir, CZN lakabının nereden geldiğini verdiğini bir röportajda açıklamıştı. Bu lakap benim nereden geldiğimi unutmamamı sağlıyor diyen Özdemir, şöyle konuştu:

“Laleli’de babamın Cinzano adında tekstil firması vardı. Rus misafirler dilleri dönmediği için 'Cinzano' diyemiyordu, 'Cezene' diyorlardı. O dönem yaramazdım, başka yerlerde çalışıyordum. 'Zengin çocuğusun, onun bunun yanında ne işin var?' diyen vardı bana. O dönem Osmanbey’de bir konfeksiyon firmasında çalışıyordum. Günde beş sefer depodan malları alıp el arabasıyla bırakıyordum. 'Bana ‘cezen’ deyin' diyordum. CZN, cezenin kısaltmasıdır. Bu lakap, nereden geldiğimi unutmamamı sağlıyor.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...