İzzet Yıldızhan Bülent Ersoy'a ağır konuştu

İzzet Yıldızhan Bülent Ersoy'a ağır konuştu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan katıldığı bir ödül töreninde Bülent Ersoy hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy'u yerden yere vurdu

Gazetecilerin Bülent Ersoy ile yan yana masalarda oturmasını ve aralarında yaklaşık 4 aydır olan gerilimi sorması üzerine ünlü türkücü konuya "Bülent Hanım ile aramın iyi olduğu söylenemez. Benim geçmişte konuşmadığım şeyleri, yapımcısı benden önce davranıp söyledi. İyiki de doğru olanı söyledi. Yapımcısını desteklediğim için ters düşmüştük" şeklinde açıklık getirdi.


BÜLENT HANIM ÇOK AYIP ETMİŞ nbsp;
Bülent Ersoy'un İzet Yıldızhan hakkında 'Albümünün reklamını yapıyor' şeklinde yorumlanan sözlerinin hatırlatılması üzerine İzzet Yıldızhan, "Öyle demişse çok ayıp etmiş. Benim albümüm 1,5 aylık bir albüm. Bu olaylar 4 aylık olaylar. Ben o zamanda her hangi bir açıklama yapmadım; ta ki programı bitene kadar. O kendisini küçük düşürmüş. Çok ayıp etmiş" kelimeleri ile cevap verdi.


ALKIŞLARDIM
"Eğer Bülent Ersoy'un sahnede şarkı söyleyeceği bir ortam olsa siz onu alkışlar mıydınız?" sorusuna da İzzet Yıldızhan, "Tabii ki alkışlardım. Ben onun sanatına her hangi bir şey söyleyemem. Ben onun kişiliği hakkında bana yaptığı haksızlıktan dolayı ve yapımcısının durumu anlatması üzerine tam 4 ay sonra konuştum" şeklinde yanıt verdi.


SUSKUNLARI OYNADI
Bülent Ersoy, çıkışta İzzet Yıldızhan hakkında gelen tüm sorulara sakin yanıtlar verdi. Özellikle İzzet Yıldızhan'ın ,"Bülent Hanım kendisini küçük düşürmüş" sözlerine, "Hangi kusurumu ya da hangi durumumuzu görüp böyle kelimeler kullanmış. Anlamış değilim" demekle yetindi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...