Jennifer Lopez'in başı sapığıyla dertte

Jennifer Lopez'in başı sapığıyla dertte

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcının New York'taki malikanesinde 6 gün kalan fanatik hayranını kimse fark etmedi.

Meşhur isimlerin en çok şikayet ettiği konulardan biridir saplantılı hayranları... nbsp; Bu konuda en büyük sıkıntı çekenlerden biri de ABD'li ünlü şarkıcı Jennifer Lopez. Latin sanatçının mart ayında annesini rahatsız ettiği gerekçesiyle uzaklaştırma kararı çıkarttırdığı hayranı John Dubis (49), akıllanmadı. Bu ayın başında Lopez'in New York'un gözde tatil beldesi Hamptons'taki malikanesine giren Dubis, 6 gün boyunca yüzme havuzunun yanındaki binada kaldı. nbsp;Evde kimse olmadığı için Dubis, fark edilmedi. Olayın ortaya çıkmasından sonra gözaltına alınan Dubis, Jennifer Lopez'le ilişkisinden bir çocuğu olduğunu iddia etti. Hırsızlık ve haneye tecavüzle suçlanan Dubis, 100 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.SANATÇI İZİN VERDİ İDDİASI
Jennifer Lopez'in malikanesinde günlerce kalan John Dubis, sanatçının kendisine izin verdiğini iddia etti. Evde kaldığı sırada sosyal medya sitelerinde David A. Lopez ismiyle bir hesap açan Dubis, yine bu siteler üzerinden evde çektiği fotoğrafları paylaştı. Dubis, malikanenin bahçesini de temizlemiş!..



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...