Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kubilay Kaan Kundakçı'nın annesini isyan ettiren teklif! 'Ev' iddiası gündem oldu

Kubilay Kaan Kundakçı'nın annesini isyan ettiren teklif! 'Ev' iddiası gündem oldu

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın ölümüne ilişkin 7 kişi tutuklandı. Acılı anne, davadan vazgeçmeleri için kendilerine ev teklif edildiğini belirterek, "Bu nasıl bir adaletsizlik, nasıl bir vicdan? Bir anneye böyle bir şeyi nasıl teklif edebilirsiniz ya?" dedi.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

İstanbul Ümraniye'de 21 yaşındaki genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

Yakın arkadaşı Rapçi Vahap Canbay ile şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu'nu barıştırmak için arabulucu olan Kundakçı, görüşmeye gittiği esnada silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Kundakçı'nın cenazesi memleketi Sakarya'da toprağa verilirken, aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, Kalaycıoğlu'nun annesi ve türkücü İzzet Yıldızhan ile birlikte toplam 10 şüpheli gözaltına alındı.

Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ve İzzet Yıldızhan’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi tutuklandı.

Kubilay Kaan Kundakçı'nın annesini isyan ettiren teklif! 'Ev' iddiası gündem oldu
Başlık ResmiKubilay Kaan Kundakçı'nın annesini isyan ettiren teklif! 'Ev' iddiası gündem oldu
ÖNERİLEN HABERLER
Kaan Kundakçı böyle öldürüldü! Futbolcu cinayetinin yeni görüntüsü ortaya çıktı
GÜNDEM VİDEOLARI

Kaan Kundakçı böyle öldürüldü! Futbolcu cinayetinin yeni görüntüsü ortaya çıktı

"BENİM EVE BARKA İHTİYACIM YOK"

Oğlunun mezarına giden anne Kundakçı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Davadan vazgeçmek için kendilerine ev teklifinde bulunulduğunu belirten acılı anne, "Size ev alırlar, davadan vazgeçersiniz diyor. Benim paraya pula ihtiyacım yok ki ya. Benim eve barka ihtiyacım yok ki. Ben niye oğlumun kanı için parayı kabul edeyim? Böyle bir saçmalık mı olur?" dedi.

"Benim çocuğumun yanı benim evim artık" diyen anne Kundakçı, "Bana ev teklif ediyor davadan vazgeçeyim diye. Ben niye vazgeçeyim sonuna kadar! Benim evim burası, ben 53 yaşındayım bundan sonra evi barkı ne yapayım? Bu ne saçmalık ya? Bu nasıl bir adaletsizlik, nasıl bir vicdan? Bir anneye böyle bir şeyi nasıl teklif edebilirsiniz ya?" diyerek serzenişte bulundu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Magazin
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.