Kültür ve Sanat Büyük Ödülü alan Ajda Pekkan: Sanat hayatımın en önemli noktalarından biri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kültür ve Sanat Büyük Ödülü alan Ajda Pekkan: Sanat hayatımın en önemli noktalarından biri

MAGAZİN Haberleri

Müzik alanında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen Ajda Pekkan, büyük gurur ve heyecan içinde olduğunu belirterek, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir." dedi.

Ajda Pekkan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'nü almasının ardından sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Ödüle layık görülmesi dolayısıyla büyük gurur ve heyecan içinde olduğunu söyleyen Ajda Pekkan, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir." ifadesini kullandı.

"ÜLKEMİN SANATÇISI OLMAYI TERCİH ETTİM"

Pekkan, ödül töreninin ardından Instagram hesabından duygu ve düşüncelerine ilişkin anlamlı bir mesaj yayınladı. Pekkan mesajında, "Bugün sanat hayatımın en önemli noktalarından biridir. Çünkü bu ödül benim için bambaşka duygular ve çok önemli anlamlar içeriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Pekkan, müzik hayatı boyunca Türkiye'ye bağlılığı ve sevgisi ile milli değerlerinin daima önemli ve öncelikli olduğunu vurguladığı açıklamasında, "Bu uzun soluklu yolculukta kariyerimi şekillendirirken de tüm bu duygularla verdiğim kararlar ile ülkemin sanatçısı olmayı tercih ettim. Yurt dışındaki kariyerimde birçok teklifi geri çevirmemdeki temel sebep bu kadim topraklardaki sevgi ve aidiyet duygusudur." ifadelerine yer verdi.

Ajda Pekkan, bu kararlarının ne kadar doğru olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı onur verici ödülle daha iyi anladığını kaydetti.

(AA)

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...