İş Dünyası, balıkçılığa ışık tuttu

İş Dünyası, balıkçılığa ışık tuttu

MEDYA Haberleri

İhlas Medya Grubu bünyesinde yayın hayatına geçen ve 12’nci sayıya ulaşan Türkiye’de İş Dünyası dergisi yeni sayısında start-uplar konusunu ayrıntılı olarak işlerken, balıkçılık sektörüne de ışık tuttu.

Her sayıda ekonomi ve iş dünyasında adından söz ettiren Türkiye’de İş Dünyası dergisi 12’nci sayısının lansmanı; İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve iş dünyasından çok sayıda temsilcinin katılımıyla Sarıyer Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.   Ekim sayısının kapak röportajında Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan’ın yer aldığı dergide, start-up’ların yanı sıra e-Ticaret disiplini ve sektörün önemli temsilcilerinin görüşlerine yer verildi.  Yatırım disiplininde ise Recai Çakır’ın görüşleri yer aldı. Lansmanın açış konuşmasını yapan Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak, dergide sürdürülebilirlik, kadın hareketi ve yerel yönetimlere dair konulara ağırlık verdiklerini belirterek, bu misyonu sürdüreceklerini dile getirdi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de dergideki konuların sahipleriyle birlikte işleniyor olmasının önemine dikkat çektiği konuşmasında “İstanbul’da balığın yüzde 40’ı Sarıyer’den karşılanıyor. 50 kilometre sahil şeridine sahip Sarıyer, sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin en önemli balıkçılık bölgelerinden biri. İstanbul balıkçılığının yüzde 40’ını, midyeciliğinin yüzde 90’ını karşılıyor. Rumeli Feneri ve Garipçe’nin temel kaynağı balıkçılık. Fakat bir yandan yasa dışı avcılık, bir yandan filonun yüksek kapasitesi, stoklar üzerinde olumsuz etki oluşturuyor. Yanlış uygulamalar var. Bu yıl çok balık var ama maliyetlerden ötürü motorlar denize açılamıyor. Tüm bu sorunları hafifletmeye çalışacağız” diye konuştu.

İhlas Medya Reklam Grup Başkanı Tuba Gençay, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e plaket takdim ederek, katkılarından ve iş birliğinden dolayı teşekkür etti.

 

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...