Ali Atasever kimdir kaç yaşında nerede? Ali Atasever öldürüldü mü?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ali Atasever kimdir kaç yaşında nerede? Ali Atasever öldürüldü mü?

MEDYA Haberleri

Sabahların vazgeçilmez gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Ali Atasever’in akıbeti merak konusu oldu. Bir yıldır kayıp olan Ali Atasever'in şüpheli kaybı gündem oldu. 45 yaşındaki oğlunun kaybolmasında baş şüpheli olarak gösterilen baba Sait Atasever hakkındaki iddialar ise oldukça korkutucu. Ayrıca Ali Atasever'in eski eşinin söyledikleri ise dikkat çekti. Peki, Ali Atasever kimdir kaç yaşında nerede? Ali Atasever öldürüldü mü?

Ali Atasever kimdir kaç yaşında nerede? Ali Atasever öldürüldü mü? soruları Müge Anlı’da gündem oldu. 45 yaşındaki oğlunun kaybolmasında baş şüpheli olarak gösterilen baba Sait Atasever hakkındaki iddialar dikkat çekerken Ali Atasever'in eski eşinin söyledikleri kan dondurdu. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında Ali Atasever hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Peki, Ali Atasever kimdir kaç yaşında nerede? Ali Atasever öldürüldü mü?

Ali Atasever kimdir kaç yaşında nerede? Ali Atasever öldürüldü mü?

ALİ ATASEVER KİMDİR KAÇ YAŞINDA NEREDE?

45 yaşındaki oğlunun kaybolmasında baş şüpheli olarak gösterilen baba Sait Atasever, Ali Atasever'in zihinsel engelli olduğunu ve mahkeme kararıyla vasisinin kendisinde olduğunu söyledi.

Oğlunun eşinden 20 sene önce boşandığını belirten Sait Bey, "Beni ever dedi. Ben de buldum. Onu beğenmedi. Söz dinlemedi. Evden çıktı gitti" ifadelerini kullandı.

ALİ ATASEVER ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Kayıp olayıyla ilgili iddiaları anlatan Anlı, "Oğlunla ilgili bize ilk başvuran senin bir köylün oldu. Yani Ali Bey'in kaybıyla ilgili biz, size ulaştık. Siz bize ulaşmadınız. Köyünüzden biri, bizi aradı. Köylünüz, 'Ali'nin babası Sait, çok asabidir.

Herkes ondan çok korkar. Biz köyde Sait Bey'in oğluna zarar vermiş olabileceğini düşünüyoruz' dedi. Çünkü siz oğlunuzu ağaca bağlayıp dövmüşsünüz bunu görenler olmuş. Sonra Ali kaybolunca; onu sizin öldürdüğünüze dair dedikodular oluşmuş. Bu sebeple biz de size ulaştık."

Düzenleyen:  - MEDYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...