Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli'den net mesajlar

Düzenleyen:
Bahçeli'den net mesajlar

POLİTİKA Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, yeniden açılmasının ülkeye, millete, demokrasiye yararı olmayacağını söyledi.

Bahçeli, "Görüşümüz bellidir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin gelişmesi ve güçlenmesi için atılacak samimi ve dürüst adımların sonuna kadara yanındayız, arkasındayız." diye konuştu.

- MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları:

- Yönetim sistemleri Ayet hükmü değildir, ihtiyaç hasıl olduğunda değişebilecektir,

- Türk milleti tankların altına yatarak istiklalini kurtardı, istikbaline sahip çıktı,

- Parlamenter sistemde daha fazla yol alamayacağımız 15 Temmuz'da belli olmuştur,

- Kılıçdaroğlu öncelikle kendisi için dert etsin. HDP ile aynı tarafta olandan öğreneceğimiz bir şey yoktur.

- Türkiye durup durup referandum mu yapacak. Kılıçdaroğlu aklı varsa kendine saklasın

TARAFIMIZ BELLİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Tarafımız bellidir o da Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletidir. Cumhurbaşkanı Hükümet Sisteminin yaşaması için bizden fedakarlık bekleniyorsa yapacağız."

- 23 Haziran seçimine dayanarak yeni siztemi yargılamak akıl noksanlığıdır. CHP'nin fırsatcılık yapması gafilliktir. Cumhurbaşkanığı sistemi Türk milletinin kararıdır.

YENİ PARTİ AÇIKLAMASI

Bahçeli; Türkiye’nin yeni bir partiye değil, kararlı ve inançlı yürüyüşünü devam ettirmeye ihtiyacı vardır. Niyet sahipleri bilmiyor ve görmüyorlarsa ikazen kendilerine hatırlatayım; sosyal doku, siyasal bünye yeni bir parti kurulmasına kapalıdır." şeklinde konuştu.

- Bizim nüfus kütüğü Pensilvanya olanlarla yolumuz kesişmez

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Bahçeli, "Türkiye’nin yeni bir hale değil, yeni bir partiye değil, kararlı ve inançlı yürüyüşünü devam ettirmeye ihtiyacı vardır. Niyet sahipleri bilmiyor ve görmüyorlarsa ikazen kendilerine hatırlatayım; sosyal doku, siyasal bünye yeni bir parti kurulmasına kapalıdır." dedi. Bahçeli, "Erken seçim yoktur, seçim sayfası 23 Haziranla birlikte 2023’e kadar kapanmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

S-400 AÇIKLAMASI

Bahçeli; Trump'ın Türkiye'ye adil davranması önemli ve umut vericidir. Trump'ın mesajları ılımlı da olsa temkinli yaklaşmak şarttır. Türkiye'nin S-400'lerden vazgeçmesi imkansızdır. 'S-400 almayın' diyenler görevlidir, uzaktan kumanda edilmektedir

Trump'ın Obama yönetimi suçlaması Türkiye ile ABD arasında olumlu bir yaklaşımdır.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...