Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet Bahçeli: Karşımıza çıkan bedelini öder

Devlet Bahçeli: Karşımıza çıkan bedelini öder

POLİTİKA Haberleri

"Akdeniz veya Ege'de donanmamızın ve araştırma gemilerimizin karşısına çıkmaya cüret eden olursa bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir."

RÜZGÂR EKEN FIRTINA BİÇER
Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki mücadelesine de değinen Devlet Bahçeli, Yunanistan'ın provokasyona yeltenmesinin, kıta sahanlığı anlaşmazlığıyla deniz yetki alanları konusunda ihtilaf çıkarmasının nafile bir gayret olduğunun altını çizdi. MHP lideri Bahçeli, şunları kaydetti:
Akdeniz veya Ege'de donanmamızın ve araştırma gemilerimizin karşısına çıkmaya cüret eden olursa bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Fransa'nın Akdeniz'e iki savaş uçağıyla bir firkateyn sevk etmesi vaki krizin tırmanmasından başka bir anlama gelmeyecektir. Türkiye'nin Libya'da barış, huzur ve istikrarın inşa edilmesine dönük faaliyetlerini sekteye uğratmak isteyen paralı askerler, İsrail'in taşeronu Birleşik Arap Emîrlikleriyle diğer bölge ve küresel güçler rüzgâr ekerken fırtına biçeceklerdir. Türkiye kara ve deniz sınırlarını yeri gelirse zor kullanarak savunacaktır. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri bütün unsurlarıyla tetikte ve teyakkuzda, Türk milleti de dualarıyla arkalarındadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...