Erdoğan'dan Şanlıurfa'da CHP'li belediyelere sert eleştiriler: Şehirlerimizi geriye götürdüler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa mitinginde muhalefete sert sözlerle yüklendi. Projede ve yatırımda rakiplerinin olmadığını kaydeden Erdoğan, CHP'li belediyelerin vaatlerinin hiçbirini yapamadığına dikkat çekerek, "Şehirlerimizi çok daha geriye götürdüler" diye konuştu.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek Mahalli İdari Genel Seçimleri için geri sayım sürüyor, Türkiye sadece 21 gün sonra sandık başına gidecek. Kritik virajda seçim çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Şanlıurfa mitinginde konuştu.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, muhalefete sert sözlerle yüklendi, CHP'li belediyelerin şehirleri daha da geriye götürdüğünü söyledi, "Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz. Rabbim ıslah etsin" dedi.

Erdoğan'dan Şanlıurfa'da CHP'li belediyelere sert eleştiriler: Şehirlerimizi geriye götürdüler - 1. Resim

Son aldığı bilgilere göre alanda 70 bin kişi olduğunu paylaşan Erdoğan daha sonra partisinin Şanlıurfa ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

"Hep söylüyoruz bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz projede yatırımda bizimle yarışacak siyasi rakip tanımıyoruz. Bu kardeşiniz Türkiye'nin Cumhurbaşkanı, şimdi yerel yönetimleri de Cumhur İttifakı'na verdiğiniz zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. 

Bir dönem ülke siyasetine damgasını vuran 'Onlar ne veriyorsa 5 katı benden' zihniyetini hatırlarsınız. Ülkemiz popülist siyasetçilerin ekonomide bıraktığı enkazı yıllarca kaldıramadı. Milletimiz uzun yıllar kendini toparlayamadı şimdi aynı zihniyeti yeniden hortlatmaya çalışanlar olduğunu görüyoruz. 

Erdoğan'dan Şanlıurfa'da CHP'li belediyelere sert eleştiriler: Şehirlerimizi geriye götürdüler - 2. Resim

Alanda şu an verilen rakam 70 bin. İyi mi? Zaten Şanlıurfa'ya da bu yakışır.

'ŞEHİRLERİMİZİ ÇOK DAHA GERİYE GÖTÜRDÜLER'

Meydanlarda ve medyada esip gürleyenlerin milletimize vaat ettikleri hiçbir şeyi yapmayacakları zaten belli. Asıl önemli olan milletin elindekilerden hangilerini de alıp götürmeye niyetli olduklarıdır çünkü geçmişte hep böyle oldu. Bir sürü vaatte bulundular, meydanlarda bir sürü söz verdiler ama sonuçta hiçbirini yapmadılar hatta şehirlerimizi çok daha geriye götürdüler. Siyasette aslolan sözünün eri olabilmektir. Ülkemizin milli gelirini 21 yılda 3 kat artırmış bir yönetim olarak vatandaşımızın her derdi bizim derdimizdir. 

Ben size inanıyorum siz de bana inanıyorsunuz ve böylece inşallah 31 Mart akşamı Şanlıurfa'yı Ankara'dan ayrıca takip edeceğim. 

Erdoğan'dan Şanlıurfa'da CHP'li belediyelere sert eleştiriler: Şehirlerimizi geriye götürdüler - 3. Resim

'AK PARTİ'NİN GÖLGESİNDE YÜRÜYEREK...'

Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz. Rabbim ıslah etsin.

7 Nisan'a hazır mıyız? 7 Nisan'da Fenerbahçe - Galatasaray maçını Şanlıurfamıza aldık, burada o maçı yapacağız. Çünkü Şanlıurfa'ya bu yakışır. 

Ayrışmayacağız, bölünmeyeceğiz, birbirimize asla düşmeyeceğiz, saflarımızı daha da sıkılaştıracağız. Kusurları büyütenlerden, farklılıkları derinleştirenlerden değil, kardeşleri yüceltenlerden olacağız. 

Erdoğan'dan Şanlıurfa'da CHP'li belediyelere sert eleştiriler: Şehirlerimizi geriye götürdüler - 4. Resim

Devir kavga veya çekişme değil, birlik olup zulme set çekme devridir. Tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenerek mücadelemizi yürüteceğiz.

'meydanları istismarcılara bırakmayacaksınız'

Meydanları istismarcılara bırakmayacağınıza ben inanıyorum. Demokrasiyi ağızlarından düşürmeyip faşistlikte sınır tanımayanlara bu şehri teslim etmeyeceğinize inanıyorum. 

Biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz derken birileri gibi siyaset cambazlığı peşinde koşmuyoruz. Ne yaptıysak onu anlatıyoruz. Yine yapacağız AK Parti'ye bu yakışır. 

Laf ola bere gele yok; icraat, icraat, icraat."

 

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...