Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Hüseyin Çelik'ten tartışmalara tek tek cevap
Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!
Politika

Hüseyin Çelik'ten tartışmalara tek tek cevap

Son Güncelleme: 10 Ekim, 2012 - 15:00
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Hüseyin Çelik'ten tartışmalara tek tek cevap
Fotoğraf Başlığı Hüseyin Çelik'ten tartismalara tek tek cevap

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bakan Davutoğlu için sarf ettiği sözlere ilişkin, "Sayın Davutoğlu zekasının zekatını verse bir ömür boyu Kılıçdaroğlu'na yeter" dedi. Çelik, Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup konuşmasında Başbakan Erdoğan için söylediği 'Şam Babası' sözlerine de sert tepki gösterdi. Çelik, "Bu kadar pespaye, bu kadar sokak ağzı, TBMM çatısı altına yakışır mı? Bir genel başkan bu kadar basit bir söylemle halkın karşısına çıkar mı?" diyerek, "Şam sokaklarında Sayın Başbakan halkın gönlünü çoktan fethetmiş Sayın Kılıçdaroğlu. Sen sokakta 3 gün, 3 gece dolaş tanımazlar bile Şam'da. Beyrut'ta da tanımazlar, Umman'da da tanımazlar, Kahire'de de tanımazlar. Ama Sayın Recep Tayyip Erdoğan gidip Lübnan'da miting yapıyor" diye konuştu.

Kaydet
a- | +A
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve diğer yöneticilerin hükümete yönelik ifade ettikleri sert sözlere tepki gösteren Hüseyin Çelik, Kılıçdaroğlu'nun bu söyleminin CHP'li seçmenin partiye yönelik 'muhalefet yapamıyorsunuz' şeklindeki tepsinden kaynaklandığını söyledi. "CHP'li yöneticiler daha fazla bağırarak, küfrederek, sokak jargonu kullanarak daha fazla aktif siyaset yapılacağını zannediyorlar" diyen Çelik, ayrıca muhalefetin doğalgaz zamları ile ilgili açıklamalarına da cevap verdi.
Kılıçdaroğlu'nun doğalgaz zamlarına 'ahlak ve şeref' ifadeleri üzerinden değerlendirme getirdiğini hatırlatan Çelik, "Siz bunları ahlak ve şerefle bağdaştırıyorsanız, ben bununla ilgili yorum yapmayacağım, kamuoyunun takdirine bırakacağım. Ben bu muhalefeti sadece milletimize şikayet ediyorum" dedi.
Kılıçdaroğlu'nun sert ifadelerinden dolayı AK Partili yöneticilerin açtıkları her davayı kazandığını kaydeden Çelik, "Arkadaşlarımız, açtıkları bütün davaları kazanıyorlar ve CHP Genel Başkanı maalesef bundan usanmıyor ve utanmıyor" dedi.
Hüseyin Çelik ayrıca, Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında okuduğu bir şiiri ve şiirde geçen "Bunlar engereklerdir, bunlar çiyanlardır" şeklindeki ifadelere de tepki göstererek, "Kem söz sahibine aittir. Bunlar anamuhalefet partisinin genel başkanına yakışmıyor. Sayın Kılıçdaroğlu bunları kendine yakıştırsa bile biz ona yakıştırmıyoruz" diye konuştu.

"DAVUTOĞLU, ZEKASININ ZEKATINI VERSE, BİR ÖMÜR KILIÇDAROĞLU'NA YETER"
Çelik, Kılıçdaroğlu'nun Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için sarf ettiği sözlere ilişkin, "Sayın Davutoğlu'nu ilk akademisyen yıllarından beri tanıyan bir arkadaşı olarak söylüyorum; Sayın Davutoğlu zekasının zekatını verse bir ömür boyu Kılıçdaroğlu'na yeter" diye konuştu.
Kılıçdaroğlu'na "Siz insanlara hakaret ederek muhalefet mi yaptığınızı zannediyorsunuz?" diye soran Hüseyin Çelik, "CHP her geçen gün, muhalefette olmasına rağmen, hiçbir sorumluluğu olmasına rağmen kan kaybediyor, eriyor. Sayın Kılıçdaroğlu'nun bunu sorgulaması lazım" şeklinde konuştu.

"BİZE GÜLLE ATANA BİZ GÜL ATMAYIZ"
TBMM'den geçen tezkere konusuna da değinen Hüseyin Çelik, CHP'nin tezkereye karşı çıktığını hatırlatarak CHP'nin çelişki içinde olduğunu belirten bir örnek verdi. "CHP kendi içinde çok büyük çelişkiler yaşıyor" diyen Çelik, Kılıçdaroğlu'nun TBMM tatile girmeden önceki son grup toplantısında blöfle siyaset yapılamayacağını ifade ettiğini, Kıbrıs harekatı sırasında 'Ayşe tatile çıktı' denilerek kendilerinin gerekeni yaptığını söylediğini belirterek, "Akçakale'de atılan toplar yüzünden insanımız hayatını kaybediyor ve TBMM'den bir tezkere çıkarıyoruz ve bizi saldırgan olmakla suçluyor sayın Kılıçdaroğlu. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bu mu doğru, bu mu doğru?" diye onuştu.
Tezkere'nin Meclis'ten geçtiğini hatırlatan Çelik, "Ordumuz 365 gün 24 saat savaşa hazır olmak durumundadır. Değilse, bir ordudan söz edemezsiniz zaten" dedi. Gülle atana gül atılamayacağını ifade eden Çelik, "Bizim dostluğumuz da çok iyidir ama dostluktan anlamayan, kendince bize karşı kaba kuvvet kullananlara karşı gazabımız da kuvvetlidir. Bunu da herkes bilir. Bize gülle atanlara biz de gül atmayız" şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU SEN ŞAM'DA 3 GÜN 3 GECE DOLAŞSAN BİLE TANIMAZLAR"
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup konuşmasında Başbakan Erdoğan için söylediği 'Şam Babası' sözlerine de sert tepki gösterdi. Çelik, "Bu kadar pespaye, bu kadar sokak ağzı, TBMM çatısı altına yakışır mı? Bir genel başkan bu kadar basit bir söylemle halkın karşısına çıkar mı?" diyerek, "Şam sokaklarında Sayın Başbakan halkın gönlünü çoktan fethetmiş Sayın Kılıçdaroğlu. Sen sokakta 3 gün, 3 gece dolaş tanımazlar bile Şam'da. Beyrut'ta da tanımazlar, Umman'da da tanımazlar, Kahire'de de tanımazlar. Ama Sayın Recep Tayyip Erdoğan gidip Lübnan'da miting yapıyor" diye konuştu.

DOĞALGAZA 3 YILDIR ZAM YAPILMIYORDU
Çelik, doğalgaz zamlarıyla ilgili olarak, Türkiye'nin elektriğin yüzde 50'sini doğalgazdan ürettiğini hatırlattı. Doğalgaz zamlarının vatandaşa nasıl yansıdığıyla ilgili olarak örnek veren Çelik, "2002 yılında 200 kilowat saat harcama yapan bir asgari ücretli, kendi aldığı maaşın yüzde 20.2'sini elektrik faturasına ödüyordu. İyi de bugün bir askeri ücretli 200 kilowat saat harcama yaparsa bunun faturadaki yansıması yüzde 9.6'dır arkadaşlar" dedi.
"Vatandaşın aldığı maaş neye yetiyor, bunun hesabını yapacaksınız" diyen Çelik, 3 yıldır doğalgaza zam yapılmadığına dikkat çekti.

"HERKES RAHAT OLSUN, TBMM'NİN YÜZDE 70'İNİ 18 YAŞINDAKİLER OLUŞTURMAYACAK"
Çelik, son günlerde tartışılan seçilme yaşının 18'e indirilmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Çelik, "Seçilme yaşı 18 olduğu zaman TBMM'nin yüzde 70'i 18 yaşından oluşmayacak herkes rahat olsun" diyerek, gençlere güvendiklerini belirtti. "Reşit olan her genç TBMM'de yaşıtları adına konuşma şansına sahiptir diye düşünüyoruz" diyen Çelik, bu düzenlemeyi hayata geçireceklerini söyledi.
18 yaşında seçilme hakkının askerlikle ilişiği olmama şartına dayanacağını belirten Çelik, "Askerliği ile ilişiği olmamış şeklinde bunu yapacağız. Askerliği ile ilişiği olmamış demek, askeriliği yapmış demek değildir" diyerek, akademik kariyer yapanlar üzerinden örnek verdi. AK Parti'den milletvekili seçilen bir gencin 3 dönem üst üste milletvekilliği yapmış olduğu takdirde 3. dönemden sonra milletvekilliğine ara vereceğini ve 27 yaşında da askere gidebileceğini ifade eden Çelik, "Gidip rahatlıkla askerliğini yapabilecek" dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündem değiştirmek için bunun ortaya atıldığı şeklindeki açıklamalarına da cevap veren Çelik, bunun gerçeği yansıtmadığını, bu uygulamanın Avrupa'nın bir çok ülkesinde de mevcut olduğunu kaydetti.

"PKK, KÜRT'ÜN CAHİLİNİ SEVER"
Çelik, PKK terör örgütünün okullara yönelik son günlerde gerçekleştirdiği saldırılarla ilgili de, en son dün Diyarbakır'da bir okula saldırı gerçekleştiğini hatırlatarak, "Bunu çok vahim bulduğumu ifade etmek isterim" dedi.
PKK'nın Kürt'ün cahil olanını sevdiğini belirten Çelik, "Ben daha önce dedim ki, 'PKK kürdün maraza çıkaranını, yani PKK Kürt'ün kendi gibi olanını sever.' Yani PKK Kürdün cahil olanını sever. Yani dağa çıkarması daha kolay oluyor" değerlendirmesinde bulundu.
Çelik okullara yönelik saldırılarla ilgili olarak, "Herkes aklını başına alsın, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi rahatsız edecek, onların hayatına kast edecek bu eylemlerin bütün insanların vicdanında bunu mahkum edeceklerini kimse unutmamalıdır" diyerek, kendisinin de yıllarca devlet yurtlarında kalarak okuduğunu söyledi. Çelik, "Eğer devletin parasız yatılı imkanları olmasaydı, ben ilk okula bile gidemezdim. Bunu kınıyoruz ve şiddetle lanetliyoruz. Bunun son olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

DARALTILMIŞ SEÇİM BÖLGESİ
Çelik, askerin oy kullanmasıyla ilgili bir düzenlemenin doğru bir düzenleme olacağını kaydederek, bu uygulamanın hayata geçmesiyle kimsenin kışlada siyaset yapmayacağını, böyle bir endişeye mahal verilmemesi gerektiğini söyledi. Çelik, "Kışlanın içine bir partinin flaması asılmayacak, kimse gidip oralarda propaganda yapmayacak" dedi.
Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Çelik, bir gazetecinin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın 'Daraltılmış Seçim Bölgesi' uygulamasından bahsettiğini, neden böyle bir uygulamaya ihtiyaç duyulduğunu hatırlatması üzerine, "Temsilde adaleti sağlamak için daraltılmış bölgeye ihtiyaç duyulmuştur" dedi.
Bu düzenlemenin çok oy alan partilerin lehine bir uygulama olduğu şeklindeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığını belirten Çelik, "Türkiye'de hangi seçim sistemini getirirseniz getirin, halkın teveccühü hangi partiyeyse o parti zaten iktidara gelir. Buradaki bütün amaç milletvekiliyle seçmen arasında daha yakın bir diyalog, daha yakın bir ilişki oluşmasını sağlamak. Vatandaşın milletvekilleriyle daha yakın bir temas halinde olmasını sağlamaktır. Başka bir amaç söz konusu değildir" diye konuştu.

"PARTİLİ CUMHURBAŞKANI DOĞRU TERCİHTİR"
Hüseyin Çelik, bir gazetecinin "Başkanlık, yarı başkanlık ve partili cumhurbaşkanı konusunda partinin bir görüşü var mı?" şeklindeki soruya ise, "AK Parti'nin bu konuda çoktan netleşmiş görüşü vardır ama AK Parti tek başına anayasayı değiştiremez" diyerek bazı örnekler verdi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün AK Parti'nin kurucularından olduğunu ve bugün anayasa neyi emrediyorsa onu yaptığını ve yapmak zorunda olduğunu belirten Çelik, "Ama Sayın Gül oy kullanmaya gittiğinde herhalde CHP'ye oy vermiyor. Onun için Celal Bayar ve İsmet İnönü de partili cumhurbaşkanıydı" diyerek Partili Cumhurbaşkanı sisteminin mümkün olduğunu söyledi.
"Kağıt üzerinde mevzuat olarak bir şeyler yapabilirsiniz ama sonucu değiştiremezsiniz" diyen Çelik, "Partili Cumhurbaşkanı sistemi; Başkanlık veya Yarı Başkanlık bir tercih olmayacaksa doğru bir tercihtir. Niye doğru tercihtir? Yarın Cumhurbaşkanı olarak sayın Başbakan seçime gitse, bütün AK Partili teşkilatlar Başbakanı desteklemeyecek mi? Seçildiği gün, ben sizi tanıyorum... Böyle bir şey olabilir mi?" örneğini verdi.

DİYARBAKIR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN AÇIKLAMALARI
Hüseyin Çelik, Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün açıklamalarıyla ilgili bir soruya ise, "Bana göre yanlış yaptığı yer, bir basın toplantısı düzenleyerek bir siyasetçi gibi açıklamalar yapmasıdır" diyerek, "Siz icracı birimlersiniz. Bir bürokrat ne kadar çok konuşursa o kadar çok ofsayta düşer" dedi.
"Sayın emniyet müdürünün iyi niyetinden hiçbir şüphem yok" diyen Çelik, "Sayın emniyet müdürünün kullandığı ifadeler diğer tarafta çok büyük sıkıntılar yaratıyor, travmalar yaratıyor. Keşke bunu kullanmasaydı" değerlendirmesinde bulundu.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın emniyet müdürünün açıklamalarıyla ilgili sözlerine de açıklık getiren Çelik, "Sayın Arınç, altını çizerek 'benim şahsi görüşümdür' diyerek bunları söyledi. Bakanlar Kurulu'nda bu gündeme bile gelmemiş" diye konuştu.
Aynı konunun o gün akşam AK Parti MYK toplantısında gündeme geldiğini söyleyen Çelik, "MYK üyelerinin genel kanaati benim bu anlattıklarım çerçevesindedir. Genel kanaat emniyet müdürünün açıklamalarının sıkıntılı olduğu çerçevesindedir" dedi.
Çelik, AK Parti'nin içerisinde farklı düşüncelerin olabileceğini fakat yapılan istişareler sonrasında alınan ortak karara herkesin uyduğunu ve uymak zorunda olduğunu dile getirdi.

GENELKURMAY BAŞKANININ AÇIKLAMALARI
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in Akçakale'den yaptığı açıklamaların sorulması üzerine, "Bir ordu eğer 24 saat 365 gün kendi sınırlarını ve ülkesini korumak üzere hazır değilse, her an teyakkuz halinde değilse o ordu sayılmaz zaten" diyerek, "Eğer Beşar Esed daha ileri giderek, bizim ülkemize, vatandaşlarımıza zarar verecek hale gelirse bunun cevabı zaten verilecektir. Sayın Genelkurmay Başkanı'nın da söylediği zaten budur" değerlendirmesinde bulundu.
Yazar : TÜRKİYE GAZETESİ
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn NSosyal NSosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 10 Ekim, 2012 - 15:00
Haberle İlgili Daha Fazlası
Politika
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu NSosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Acun Ilıcalı, Galatasaraylı yıldızı istiyor: Görüşmeleri bizzat yürütüyor
    Acun Ilıcalı, Galatasaraylı yıldızı istiyor
    Kaydet
  • 2
    Ece İrtem öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Ece İrtem'in ölüm nedenini paylaştı
    Ece İrtem öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi?
    Kaydet
  • 3
    Toyota Corolla Cross... Hibrit mi, elektrikli mi? Şehirde kazanan hangisi!
    Toyota Corolla Cross... Hibrit mi, elektrikli mi?
    Kaydet
  • 4
    Proje okulları 2026 atama haftasına girildi! Proje okulları atama sonuçlar ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilecek?
    Proje okulları atama sonuçlar ne zaman açıklanacak...
    Kaydet
  • 5
    400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yüzde 3'ten yüzde 58'e çıktı
    400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yü...
    Kaydet
YAZARLAR
  • İsmail Kapan
    İsmail Kapan İsrail, barışı hep sabote ediyor…
    Kaydet
  • Rahim Er
    Rahim Er Mutabakat
    Kaydet
  • Sevil Nuriyeva
    Sevil Nuriyeva Ankara-Moskova hattı ve ilkeler
    Kaydet
  • Nur Tuğba Aktay
    Nur Tuğba Aktay ABD-İran mutabakatı ne anlama geliyor?
    Kaydet
  • İrfan Özfatura
    İrfan Özfatura Yeşil vilayetin lezzetleri
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Muğla trafiğine akıllı dokunuş! Yapay zeka destekli kavşaklarla yüzde 83 rahatlama
    Muğla trafiğine akıllı dokunuş! Yapay zeka destekli kavşaklarla yüzde 83 rahatlama
    Kaydet
  • Haftanın kitapları | Fatih’in Evi
    Haftanın kitapları | Fatih’in Evi
    Kaydet
  • Sosyal medyada tehlikeli 'yüksek protein' trendi!
    Sosyal medyada tehlikeli 'yüksek protein' trendi!
    Kaydet
  • Altında yeni zirve gelecek mi? Uzmanlar temkinli! Güçlü yükseliş beklemeyin
    Altında yeni zirve gelecek mi? Uzmanlar temkinli! Güçlü yükseliş beklemeyin
    Kaydet
  • 400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yüzde 3'ten yüzde 58'e çıktı
    400 bin nüfuslu kentin su sorunu kalmadı! Baraj yüzde 3'ten yüzde 58'e çıktı
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Millilerde hedef Paraguay! Hazırlıklar başladı
Millilerde hedef Paraguay! Hazırlıklar başladı
Kaydet
ABD’ye ait B-52 bombardıman uçağı kalkıştan hemen sonra düştü! 8 mürettebat hayatını kaybetti
ABD'ye ait düşen uçağın bilançosu netleşti
Kaydet
Prof. Dr. Sultan Tarlacı: Kuyu suyu Parkinson riskini artırıyor
Kuyu suyu Parkinson riskini artırıyor
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok NSosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası