Meral Akşener'in danışmanı İYİ Parti'den istifa edip Erdoğan'ın safına geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Meral Akşener'in danışmanı İYİ Parti'den istifa edip Erdoğan'ın safına geçti

POLİTİKA Haberleri

Geçtiğimiz Eylül ayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başdanışmanlığına getirilen Murat Çuhadar sürpriz bir karar aldı. Çuhadar görüş ayrılıkları sebebiyle İYİ Parti'deki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Murat Çuhadar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti'nin Türkiye Vizyonu çalışmalarına destek vereceği öğrenildi.

Önce İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'u ardından İzmir Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye rozet takan AK Parti, bir transfere daha imza attı. Meral Akşener'in danışmanı ünlü yaşam koçu Murat Çuhadar istifa ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın safına geçme kararı aldı. Kısa süre önce AK Parti Şanlırurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba da İYİ Parti sıralarına geçmişti. 

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU ÇALIŞMALARINA KATILACAK

Yaşama Dokunanlar Platformu’nun da başkanlığını sürdüren Çuhadar, 2023 seçimlerinde Türkiye’nin Yüzyılı Platformuyla şehir şehir dolaşarak AK Parti ve Erdoğan’a destek çalışmalarını başlatacak. Güneydoğu konusunda sosyolojik gözlem ve yazıları da bulunan Murat Çuhadar’ın Başkanlığını üstlendiği platformda izleyeceği yol haritasını önümüzdeki günlerde açıklayacağı bildirildi.

Meral Akşener'in danışmanı İYİ Parti'den istifa edip Erdoğan'ın safına geçti
Yaşam Koçu-Yazar Murat Çuhadar

EYLÜL'DE İYİ PARTİ'DE DANIŞMANLIĞA GETİRİLMİŞTİ

Murat Çuhadar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmalığı görevine getirilmişti. İlgili sayı ve konu başlığıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in parti içi yazışma imzasıyla Çuhadar'a tebliğ edilen görev yazısında;

"Sayın Murat Çuhadar parti tüzüğümüzün 47. maddesinin 5. fıkrası uyanınca genel başkan danışmanlığı görevine atanmış bulunmaktasınız. Parti çalışmalarına vereceğiniz desteğe olan inancımla yeni görevinizin hayırlı olmasını temenni eder, başarılar dilerim" ifadeleri kullanılmıştı.

Meral Akşener'in danışmanı İYİ Parti'den istifa edip Erdoğan'ın safına geçti
Murat Çuhadar'ın atamasına ilişkin İYİ Parti kararnamesi

MURAT ÇUHADAR KİMDİR?

1972 yılında Mardin'de doğdu. Lise sonrası eğitim hayatı Sosyoterapi alanında İsviçre'de, kamu yönetimi alanında ise Anadolu Üniversitesinde devam etti. Uzun yıllar yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı, muhabirlik ve Televizyon programcılığı yaptı. 51 Üniversitede proje yönetmenliği ve eğitmenliği yapan Çuhadar geçtiğimiz yıl D Medya tarafından Yılın Yaşam Koçu seçildi. Türkiye ve yurt dışında sosyal siyaset uzmanlığı yönüyle bilinen Murat Çuhadar yurt içi ve yurt dışında konferanslarıyla da tanınmaktadır. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...