Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtuluş savaşı!

Kurtuluş savaşı!

SPOR Haberleri

Kampanya için 1 yıl süre alındı ve bu süre içinde 1 milyar TL toplanması hedefleniyor. UEFA’dan F.Bahçe’ye yaptırım gelmemesi için 31 Mayıs’a kadar 62 milyon avro toplanması şart. Başkan bütün camiadan destek istedi.

Fenerbahçe, kurtuluş projesi olan ‘Fener Ol’u başlattı. Başkan Ali Koç, dün akşam 19.07’de FBTV’den yaptığı konuşmayla startı verdi. Kampanya için 1 yıl süre alındı ve bu süre içinde 1 milyar TL toplanması hedefleniyor. Bilindiği gibi UEFA’dan yaptırım gelmemesi için 31 Mayıs’a kadar 62 milyon avro toplanması şart. Koç taraftarlarına hitap ederken, “Fenerbahçe olarak, bugün 4 Nisan’da omuz omuza yeni bir mücadeleye daha başlıyoruz. Toplamda 10 ay içerisinde 140 milyon avroya yakın kaynak oluşturduk. Kulübümüzün kasasına 1 kuruş girmeden bu gelir kaynakları finansal problemlerimize gitti” sözlerini kullandı.

DİMDİK AYAKTAYIZ
“Nisan bizim için önemli bir tarih. Fenerbahçe otobüsü 4 Nisan’da kurşunlandı. Fenerbahçe’nin varlığına, 40 cana kastettiler. Hain saldırı hedefe ulaşsaydı belki de dünya futbol tarihinin en kötü gecesi olacaktı. Fakat hâlâ o faili meçhuller bulunamadı” diyen Koç, “Allah sadece bize değil hiçbir camiaya bu kara geceyi yaşatmasın. Fenerbahçe’yi yıkacağını zanneden zihniyet gördü ki bu kulüp ne işgal güçleriyle, ne hain FETÖ saldırılarıyla, ne de 4 Nisan’da yıkılmadı. Dimdik ayakta kaldı. Kimse kalplerimizden Fenerbahçe’yi silemez” şeklinde konuştu.

HEPİMİZ DESTEKÇİYİZ
Başkan şöyle devam etti: Yediden yetmişe hepimizin ellerimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Kampanyaya katılım sayesinde kullanım izni ile kişisel bilgilerin paylaşımı sayesinde katılan kişilerin adını Fenerbahçe tarihine kazıyacağız. Telefonla ya da nakit bağış sistemimiz yoktur. Tabii ki bizim de çorbada tuzumuz olacak. Hem yönetim kurulumuz, hem oyuncularımız, hem çalışanlarımız kampanyaya destek olacak. Ama ben de dahil olmak üzere kimse kimin ne kadar destek verdiğini bilmiyor, bilmeyecek...

NE DEDİLER
ERSUN YANAL:
“Buranın sahibi kimse değil, burası Fenerbahçelilerin sahip olduğu bir yerdir. Bugün bu değerin desteğe ihtiyacı var...”
VOLKAN DEMİREL: “Umarım tüm taraftarlarımız bu projeye elinden gelen katkıyı göstererek; geleceğimize, bizleri idol olarak gören herkese ışık olacaktır...”
MEHMET TOPAL: “Fenerbahçe sevdalılarının bu kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz. Artık herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor...”

KAMPANYA DETAYLARI
∂ Bağışlar Kredi kartı, EFT/Havale, SMS, PTT şubeleriyle yapılabilecek.
∂ Taraftarlar yurt dışından da kampanyaya destek verebilecek.
∂ Projeye ilk aşamada 37 ilde binlerce gönüllü sahada destek olacak.
∂ En düşük bağış bedeli 1 TL olarak belirlendi.
∂ Bağışçıların isimleri tek tek Ülker Stadı’nın duvarlarına yazılacak.
∂ Elden para toplanmayacak. Kimse telefonla aranmayacak.
∂ Kampanyaya hem gerçek kişiler hem de kurumsal bağış yapılabilecek.

FENER KARARDI
Tarih 4 Nisan 2015… Rize deplasmanından dönen Fenerbahçe kafilesi Trabzon’dan geçerken takım otobüsüne kimliği meçhul kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Otobüs şoförünün yaralandığı olayda teknik heyet ve futbolcular ölümden dönerken, olayın üzerinden dört sene geçmesine rağmen failler henüz bulunamadı. Fenerbahçe Kulübü ise dün tarihî bir hamleyle bu durumu protesto etti. Sarı-lacivertliler resmen karanlığa büründü. Kulübün internet sitesi, sosyal medya hesapları ve FB TV kapatıldı. Alex ve Lefter heykellerinin üzeri örtüldü. YouTube kanalında siyah görsel kullanılırken bütün video içerikleri kaldırıldı.

TEK EKSİK FREY
Ankaragücü deplasmanı öncesinde Fenerbahçe’de sadece bir eksik bulunuyor. Millî arada tedavileri tamamlanan Dirar ve Valbuena’dan sonra Mehmet Topal’ın da takıma katılmasıyla eksik kalmadı geçen ay ameliyat olan Frey dışında eksik kalmadı. Ancak Topal’ın yine de derbiye saklanacağı belirtildi.

ROMAN'IN SONU GELDİ
Sadık ve Serdar’ın takıma katılmasıyla formayı unutan Roman Neustädter durumu kabullendi. Ersun Yanal’ın kendisini istemediğini bilen Rus savunmacı “Kalan maçlarda görev alacağımı sanmıyorum. Sezon sonunda Fenerbahçe ile yollarımız ayrılacak” dedi. Neustädter’in Başakşehir’le anlaştığı biliniyor.

H. ALİ’DEN TARAFTARA
Fenerbahçe’nin millî sol beki Hasan Ali Kaldırım, zor bir sezon yaşadıklarını belirtip kendilerine destek olan taraftarlara teşekkür ederken, “Ancak sizlerden ufak bir ricam var. Önümüzdeki şu kritik haftalarda lütfen bizi protesto etmeyin. Maçta kötü oynayan bir arkadaşımıza tribünlerden yapılan protesto hepimize yansıyor” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...