Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cüneyt Çakır'ın derbi karnesi

Cüneyt Çakır'ın derbi karnesi

SPOR Haberleri

FIFA kokartlı hakem daha önce beş FB-BJK maçı yönetti bunlardan ikisini sarı-lacivertliler birini ise Kartal kazandı. İki maç ise berabere.

Ve MHK derbiye FIFA kokartlı ve en kariyerli hakemimiz Cüneyt Çakır’ı tayin etti. Daha önce 25 derbide görev alan Çakır beş defa Fenerbahçe-Beşiktaş maçı yönetti. Bu karşılaşmaların ikisini sarı-lacivertliler, birini de siyah-beyazlılar kazandı, iki derbi ise eşitlikle sona erdi. Çakır’ın takım performanslarına bakıldığında ise Kanarya onun yönettiği 52 maçta 26 galibiyet, 11 beraberlik ve 15 mağlubiyet gördü.

Bu sezon birer maç
Çakır, Beşiktaş’ın ise 48 maçını yönetti. Siyah-beyazlılar; Çakır’ın yönettiği mücadelelerde 24 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı. Bu sezon 10 Süper lig maçında görev alan deneyimli hakem, 34 sarı, bir de kırmızı kart çıkardı. Bu sezon ise Cüneyt Hoca, F.Bahçe’nin 0-0’lık G.Saray derbisini Beşiktaş’ın da 2-1 galip geldiği Antalya mücadelesini yönetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...