Hücumculara motivasyon

Hücumculara  motivasyon

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban ve Djaniny ile özel görüşüp beklentilerini anlattı

Ligde 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen ve seriyi devam ettirmek isteyen Trabzonspor, Fenerbahçe’ye hazır. Hasta ve cezalı isimlerin takıma dönmesinden mutlu olan Teknik Direktör Abdullah Avcı, takım oyunu konusunda hafta içinde çalışmalarının yanı sıra hücumcularla da özel görüştü. Avcı, Bakasetas, Ekuban, Djaniny ve Nwakaeme ile bire bir zirve gerçekleştirip hem moral verdi hem de beklentilerini dile getirdi.

Rövanş hesabı
Cezası biten Nwakaeme’yi kilidi açacak isim olarak gören Abdullah Hoca, Djaniny ve Ekuban’ın da defansın arkasına sarkarak sonuca gitmesini istiyor. Bakasetas ise ekstra güç olarak değerlendiriliyor. Şampiyonluk hedefini dillendirmeyen ve puan tablosuna bakmadığını belirten Abdullah Hoca, bu maçı bir anlamda “final” olarak değerlendiriyor. Ayrıca F.Bahçe’den de ilk yarıdaki maçın (3-1) rövanşı alınmak isteniyor.

MAÇIN ÖZEL YANI
Eski dostlar rakip oluyor

∂ Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinde eski dostlar ve bazı oyuncular eski takımlarına karşı mücadele verecek. Abdullah Avcı, eski yardımcısı Erol Bulut’a karşı galibiyet arayacak. Erol Bulut ise yakından tanıdığı eski öğrencisi Bakasetas’a rakip olacak. Sosa ve Novak da geçen sezon formalarını giydiği bordo mavililere karşı olacaklar.

Testler negatif
Trabzonspor’da bütün testler negatife döndü. Kulüpten yapılan açıklamada futbolcular, teknik heyet ve çalışanlara yapılan testlerde pozitif vakaya rastlanmadığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...