Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini: Finalde buluşalım

Mancini: Finalde buluşalım

SPOR Haberleri

İtalyan çalıştırıcı, "İyi hazırlandık. Bildiğimiz şeyleri yapacağız ve rahat oynayacağız" derken, Burak Yılmaz için, "Fantastik bir oyuncu, bize gol atmasa" sözlerini kullandı.

Bir dönem yolu G.Saray'la, dolayısıyla Türkiye'yle kesişen İtalya Teknik Direktörü Roberto Mancini bugünkü maçımız öncesi basın toplantısına çıktı. "Açılış karşılaşmaları zordur. Türkiye de çok zor bir rakip" diyen Mancini, "İyi hazırlandık. Bildiğimiz şeyleri yapacağız ve rahat bir şekilde oynayacağız" ifadelerini kullanırken, Burak Yılmaz için, "Harika bir sezon geçirdi. Umuyorum ki yarın (bugün) gol atmaz bize. Onu çok severim" diyerek tedirginliğini açıkça dile getirdi.

Chiellini iddialı
İtalyan çalıştırıcı, "Türk taraftarları seviyorum ama bu maç için üzgünüm, 90 dakikada kazanmak istiyoruz. Umarım finalde karşılaşırız" vurgusu yaparken, "Asıl amacımız halkımızın yüzünü biraz gülümsetmek. Geçirdiğimiz zor dönemin üstesinden gelmek" dedi. Basın toplantısına katılan defansın bel kemiği  Chiellini ise, "Müsabaka kolay olmayacak. Bence harika bir akşam yaşanacak. Çok iyi hazırlandık, iyi bir kamp dönemi geçirdik" diye konuştu.

GARDAŞ BİZİ BEKLİYOR
Mehter coşkusu

EURO 2020'nin dört maçına ev sahipliği yapacak olan Azerbaycan’ın başşehri Bakü'de Mehter Marşlı geçit töreni düzenlendi. Haydar Aliyev Merkezi önünde düzenlenen etkinliğe vatandaşların geçit törenine ilgisi ise büyük oldu. Türkiye Bakü'de 16 Haziran'da Galler, 20 Haziran'da ise İsviçre ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...