Naomi Osaka, Fransa Açık'tan sonra Wimbledon'dan da çekildi

Düzenleyen:
Naomi Osaka, Fransa Açık'tan sonra Wimbledon'dan da çekildi

SPOR Haberleri

Kadınlar dünya sıralamasında ikinci sırada bulunan Japon tenisçi Naomi Osaka, Fransa Açık'ın ardından Wimbledon'dan da çekildiğini duyurdu.

Tek kadınlarda dünyanın 2 numarası olarak gösterilen Japon tenisçi Naomi Osaka, Fransa Açık turnuvasından çekildiğini duyurmuştu. 23 yaşındaki sporcu tenis sezonunun üçüncü grand slami olan Wimbledon'dan da çekildiğini açıkladı.

2020 TOKYO OLİMPİYATLARINA HAZIRLANACAK

Kariyerinde 4 grand slam şampiyonluğu bulunan Osaka'nın ekibinin, Kadınlar Tenis Birliğinin (WTA) internet sitesinde yer verilen açıklamasında, "Naomi bu yıl Wimbledon'da oynamayacak. Arkadaşları ve ailesiyle zaman geçirecek. Seyircisi önünde oynayacağı için şimdiden heyecanlandığı 2020 Tokyo Olimpiyatları için hazırlanacak." ifadeleri kullanıldı.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebi ile geçen yıl iptal edilen Wimbledon, 28 Haziran'da, bir sene ertelenen Tokyo 2020 ise 23 Temmuz'da başlayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...