Ali Koç'tan 'Kocaman' tarif

- Güncelleme:
Ali Koç'tan 'Kocaman' tarif

Spor Haberleri

Mali Genel Kurulda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç “Onlarca kişiyle istişare ettik, iki yerli isim öne çıktı” dedi. Bir numaralı aday Aykut Kocaman, İsmail Kartal ise plase…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’nin Mali Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği, çıkan kavga sebebiyle başkan Ali Koç’un konuşmasına ara verildiği genel kurulda yönetim ibra edildi. Başkan Koç, camianın en çok merak ettiği teknik direktör konusuna değindi. “Onlarca kişiyle istişare ettik. Türkiye’de çalışmamış bir hocanın riskli olacağını düşündük” diyen Koç “Hocamız camiayı çok iyi bilen yerli bir teknik adam olacak. İki isim ön plana çıktı. Samandıra’da o ruhu aşılayacak birisi olacak” ifadelerini kullandı. 

KENETLENMEMİZ ŞART

Takımın başına gelecek olan teknik adama destek olunması gerektiğini söyleyen Ali Koç, “Biz kimle devam edeceksek edelim 7’den 70’e kenetlenmediğimiz takdirde ağzımızla kuş tutsak başarı gelmeyecektir. Çünkü çok fazla dış etkenlerle mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bizim tekrar Fenerbahçe’yi kudretli hale getirmemiz lazım” dedi. Ali Koç’un, 3 Temmuz sürecinde de takımın başında olan Aykut Kocaman’ı kastettiği belirtildi. Koç’un plaket vererek uğurladığı İsmail Kartal ise ikinci alternatif...

Ali Koç'tan 'Kocaman' tarif

ALİ KOÇ’TAN HODRİ MEYDAN

Başkan Ali Koç, önceki gün eski başkan Aziz Yıldırım’ın “Acilen kongre kararı al” sözlerine cevap verdi. Koç “Fenerbahçe kötü gittiğinde, mangalda kül bırakmayıp lokantalarda eğlenceler veren insanlar, size söylüyorum. Çıkarın bir aday görelim. Aday çıkmayacak bir ortamda genel kurula gitmek, önümüzdeki sezonun bütün yapılanmasını ve planlamasını riske atmak demektir” dedi. 

“ARMAMIZ TESCİLLENDİ”

Genel Sekreter Burak Kızılhan “Kulübümüz, 1923’ten bu yana kazandığı 28 şampiyonluğun karşılığı olan 5 yıldızlı arma kullanımını hayata geçirdi. Armamız resmen tescillendi. Armamız, her alanda 5 yıldızlı olarak kullanılacaktır. Bu konuda tarihî gerçekler ve gerekçelerle birlikte 2021 yılında TFF’ye yaptığımız başvuru süreci hâlâ sonuçlanmadı ama kulübümüz bu konuda artık daha fazla beklemeyecektir” açıklamasını yaptı. 

KONGREDEN NOTLAR

Bilerek mi yapıyoruz?
Ali Koç konuşmasında “Biz içinde bulunduğumuz durumdan keyif mi alıyoruz? Üzülmüyor muyuz? Zevk mi alıyoruz? deyince bir üye “Evet” diye bağırdı. Koç “Evet bilerek yapıyoruz, bravo sana!” diyerek tepkisini gösterdi. 

Bu iş çözülecek
Başkan Ali Koç, “Beş yıldızlı armayla sahaya çıkmamızın sebebi, kurallara isyan etmek değil. Bu işin olumlu ya da olumsuz bir şekilde çözüme ulaşmamasına verdiğimiz tepkimizdir” ifadelerini kullandı. 

Salonda kavga çıktı 
Mali Genel Kurulda kongre üyeleri arasında kavga çıktı. Bütün uyarılara rağmen salonda tansiyon dinmeyince başkan Ali Koç “Ben bu şartlarda konuşamam” dedi. Bunun üzerine Koç’un konuşmasına 15 dakika ara verildi. 

Dündar gitti geldi
Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, “Siyaset konuştuğunuzun yarısı kadar keşke Fenerbahçe’yi savunsaydınız” diyen bir üyenin bu çıkışının ardından istifa ettiğini sonra da kararından vazgeçtiğini açıkladı. 

Borç 386 milyon
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, sarı lacivertli kulübün borcunun 386 milyon avro olduğunu açıkladı. Bilecik “612 milyon avro borç devraldık, bunu 386 milyon avroya kadar düşürdük. Büyük yol katettik” dedi. 

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...