Almeida boş geçmiyor
Beşiktaş'ın gol makinesi Hugo Almeida, bu sezonki 7. golünü Galatasaray'a attı. Almeida üst üste 7. maçında da gol atarak en iyi sezon başlangıcını yaptı.
Ligde sadece Trabzonspor maçını boş geçen Hugo Almeida Erciyes, G.Antep ve Bursa'dan sonra Galatasaray'ın da kalesini yıktı. Tromsö'ye de iki golü bulunan Portekizli yıldız, bu sezon ilk kez kafayla gol attı. Beşiktaş'ın gol makinesi Hugo Almeida, bu sezonki 7. golünü Galatasaray'a attı. Fernandes'in orta sahada akını sağ kanada yönlendirmesiyle başlayan atakta Gökhan Töre, sağ kanattan Serdar'ı kaçırdı. Kartal'ın sağ bekinin arka direğe doğru yaptığı ortaya çok iyi yükselen Almeida, bu sezonki ilk kafa golünü Muslera'ya attı. Almeida'nın gol maratonu Erciyes deplasmanında başladı. Kartal'ın 2-0 kazandığı G.Antep maçında da iki golün altında Almeida'nın imzası vardı.
ALMEIDA SAKATLANDI OYUNDAN ÇIKTI
Bursa deplasmanında yine golünü atan Portekizli oyuncu, üst üste 5. maçta 5. lig golünü G.Saray'a attı. Avrupa Ligi'ndeki Tromsö maçları da hesaba katılırsa Almeida bu sezon üst üste 7. maçında 7. golünü atarak en iyi sezon başlangıcını yaptı. Almeida 19. dakikada ise Muslera ile karşı karşıya pozisyonu harcadı. Portekizli, 2. yarı yerini Mustafa'ya bıraktı.
