Ancelotti'ye hapis cezası geliyor! Arda Güler'in İtalyan hocası tehlike altında

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ancelotti'ye hapis cezası geliyor! Arda Güler'in İtalyan hocası tehlike altında

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İspanya La Liga'da şampiyonluğa yürüyen Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, 5 yıl hapis cezası alabilir. İtalyan hocanın

Türk yıldız Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti hapis cezası yargılanıyor.

Madrid Savcılığı, İtalyan teknik adam hakkında 2014-2015 yıllarında toplamda yaklaşık 1 milyon euro vergi kaçırdığı gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Savcılık, Carlo Ancelotti hakkında 4 yıl 9 ay hapis cezasında bulundu.

İspanya'da daha önce Lionel Messi, Neymar gibi dünyaca ünlü isimler hakkında vergi kaçırma iddiasıyla soruşturma açılmıştı.

Ancelotti'ye hapis cezası geliyor! Arda Güler'in İtalyan hocası tehlike altında - 1. Resim

ANCELOTTI'YE HAPİS CEZASI

Savcılığın iddiasına göre Ancelotti, imaj haklarının İspanya dışında yerleşik ‘gerçek faaliyetten yoksun’ ve sömürü kapasitesine sahip kuruluşlara transferini ‘simüle’ edecekti.

‘Böylece İspanya Kamu Hazinesi karşısında opaklık ve imaj haklarından elde edilen gelirin gerçek faydalanıcısının gizlenmesini sağlayacaktı, böylece ne kendisi ne de söz

konusu şirketlerden herhangi biri İspanya'da veya ülke dışında elde edilen büyük miktarlar için vergi ödemek zorunda kalmayacaktı.’ denildi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...