Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Belçika - Portekiz maçının yeri değişti

Belçika - Portekiz maçının yeri değişti
Fotoğraf Başlığı Belçika - Portekiz maçinin yeri degisti

Belçika'nın başkenti Brüksel'de 29 Mart'ta oynanması planlanan ve güvenlik sebebiyle iptal edildiği belirtilen Belçika-Portekiz maçının Portekiz'de oynanacağı açıklandı.

Kaydet
a- | +A

Belçika yapılan bombalı saldırıyla sarsılırken, terör spor dünyasını da vurmaya devam ediyor. Bu kez de Belçika - Portekiz maçına terör gölgesi düştü. Terör tehdidinin tüm ülkeyi sarması, mücadelenin yerinin değiştirilmesine neden oldu. 29 Mart günü Brüksel'de oynanması planlanan maç Portekiz'in Leiria kentine alındı. İki ülke federasyonunun UEFA'nın da katılımıyla yaptığı görüşmelerde iptal seçeneği de masaya geldi. İlk olarak iptal kararı çıkarken, daha sonra maçın Portekiz'de oynanması görüşünde birleşildi.

BELÇİKA KANA BULANDI

Başkent Brüksel'deki Zaventem Havalimanındaki patlamalarda 14 ve Brüksel metrosundaki patlamada ise 20 kişi olmak üzere toplamda 34 kişi hayatını kaybetti. Patlamalarda 170 kişi de yaralandı.

DAHA ÖNCE DE ERTELENDİ
Paris'te yaşanan terör olaylarının ardından Belçika-İspanya ve Almanya-Hollanda maçları güvenlik endişesiyle ertelenmişti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.