Beşiktaş'ta Felipe Luis sesleri! Brezilya basını yazdı
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları sürerken teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim merak ediliyor. Brezilya basını siyah-beyazlıların Filipe Luis ile ilgilendiğini aktardı.
- Brezilya basını, Beşiktaş'ın Avrupa'dan birçok kulüple temas halinde olan Filipe Luis ile ilgilendiğini öne sürdü.
- Siyah-beyazlıların, Filipe Luis ile yakından ilgilenen Strasbourg ve Fulham ile birlikte listelendiği belirtildi.
- Filipe Luis, Flamengo kariyerinde 100 maça çıktı, 63 galibiyet, 21 beraberlik ve 16 mağlubiyet elde etti.
- Flamengo ile Libertadores, 1 Brezilya Ligi, 1 Brezilya Kupası ve 1 Brezilya Süper Kupası olmak üzere toplam 4 büyük kupa kazandı.
Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası teknik direktör çalışmalarını sürdürüyor.
Brezilya basını siyah-beyazlıların teknik direktör çalışmalarına ilişkin çarpıcı bir gelişmeyi yazdı.
Beşiktaş'ın transfer politikası: Riske yer yok
Brezilyalı gazeteci Dan Abreu, Avrupa'dan birçok kulüp temas halinde olduğu Filipe Luis ile Beşiktaş'ın da ilgilendiğini öne sürdü.
Abreu, Fransa'dan Strasbourg, İngiltere'den Fulham ve Türkiye'den Beşiktaş'ın 40 yaşındaki çalıştırıcıyla yakından ilgilendiği belirtildi.
FELİPE LUİS'İN FLAMENGO KARİYERİ
Flamengo'da 100 maça çıkan Filipe Luis; 63 galibiyet, 21 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Bu süreçte; Güney Amerika kıtasının en büyük kupası olarak kabul edilen Libertadores'i müzesine götüren Flamengo ayrıca 1 Brezilya Ligi, 1 Brezilya Kupası ve 1 Brezilya Süper Kupası olmak üzere toplam 4 büyük kupa kazandı.
