Demir yumruk Cimbom!

Demir yumruk Cimbom!

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılılar ilk yarıda işi bitirdi. Diagne açılışı yaptı, bir de penaltı kaçırdı. Cicaldau takımının kazandığı ikinci penaltıyı gol yaptı. Hüsamettin ve Marcao oyundan atıldı...

YALIMCAN SARPYEL

UEFA Avrupa Ligi'nde St. Johnstone’u eleyerek yoluna devam eden Galatasaray lige de iyi bir başlangıç yaptı. Sarı kırmızılılar Süper Lig’in yeni takımlarından Giresunspor’u deplasmanda 2-0 yenerek İstanbul’a dönmeyi başardı. İstatistiklerin hepsinde üstün olup oyunun kontrolünü elinde tutan Aslan buna rağmen ilk kısımda yaptığı basit hatalarla rakibine fırsatlar vermesine rağmen golü bulduktan sonra maçı koparttı.

Kafa karıştırdılar
Şu ana kadar sekiz transfer yaparak değişim içine giren Galatasaray bazı yıldızlarıyla da yollarını ayırma hazırlanıyor. Gönderilecekler listesinde Feghouli ve Diagne de yer alıyor. Ancak bu ikili St. Johnstone maçı sonrası Giresun karşısında dün gece de ilk on birde yer aldı ve galibiyette pay sahibi oldular. Feghouli sahanın iyileri arasında gözükürken, Diagne bir gol buldu bir de penaltı yaptırıp ilerisi için kafa karıştırdı.

10 kişi kalınca
Süper Lig’in çiçeği burnundaki ekibi Giresunspor zorlu mücadeleye beklenenin aksine kapanarak başlamadı. Karadeniz takımı ilk yarım saatte sarı kırmızılıların orta sahasına yaptığı baskıyla rakibini pas hatasına zorladı. Kaptıkları toplarla tehlike yakalarlarken Balde iki net fırsat harcadı. Tecrübeli Aslan ilk kaleyi bulduğu anda skoru değiştirmeyi başardı. Geriye düşünce direnci kırılan ev sahibi 44’te 10 kişi de kalınca havlu attı.

BERKAN KUTLU:
Tüylerim diken diken

∂ Sarı kırmızılı takımın yeni orta sahası Berkan Kutlu, "Çok iyi savaştık, önümüzde Danimarka deplasmanı var. Yolumuza devam ediyoruz. Selçuk İnan ile çalıştığım için mutluyum. Adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor. Öyle bir oyuncudan tavsiyeler almak önemli" dedi.

VAN AANHOLT:
Burada çok mutluyum

∂ G.Saray'ın yeni sol beki Patrick van Aanholt, "Gerçekten çok mutluyum Galatasaray forması giydiğim için. Güzel oldu, 3 puanı aldık. Lige güzel başlamak hep önemlidir" derken, "Transferim geç oldu ve çok çabuk adapte olmam gerekiyordu, ben de ona göre davrandım" ifadelerini kullandı.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...