Eren Derdiyok maç sırasında korkuttu!

Düzenleyen:
Eren Derdiyok maç sırasında korkuttu!

SPOR Haberleri

Ankara'da karşı karşıya gelen Ankaragücü - İstanbulspor 1. Lig karşılamasında Ankaragücü forması giyen futbolcu Eren Derdiyok maç sırasında fenalaştı. İzleyenleri korkutan anların ardından maçtan ayrılan Derdiyok'un sağlık durumu ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 10 dakika uzatmaya giden karşılaşma İstanbulspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Eryaman Stadı'nda oynanan Ankaragücü - İstanbulspor 1. Lig karşılamasında Ankaragücü forması giyen futbolcu Eren Derdiyok maç sırasında fenalaştı.

Saha içinde yapılan ilk müdahalenin ardından, sarı lacivertli oyuncu yürüyerek sahadan ayrıldı.

"SPAZM YAŞADI"

İzleyenleri korkutan anların ardından maçtan ayrılan Derdiyok'un sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, "Eren Derdiyok'da spazm gibi bir durum oldu. Göğsünün üzerine şiddetli bir düşüş yaşadı. Nefes alırken zorlandı. Nabzının normale dönmesi için kendini yere bıraktı. Durumu iyi." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...