Kendi düşen ağlamaz | Fenerbahçe Giresunspor ile yenişemedi

- Güncelleme:
Kendi düşen ağlamaz | Fenerbahçe Giresunspor ile yenişemedi

Spor Haberleri

Önemli puanlar kaybeden Galatasaray’ı yakalamak isteyen Jesus’un takımı, Batshuayi’nin penaltı golüyle öne geçti. Can derdindeki Giresun, İrfan Buz’un ilk maçında Bajic’le puanı söktü aldı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Hasret kaldığı şampiyonluğu bu sene kucaklamak isteyen Fenerbahçe, Kadıköy’de yenildiği Giresunspor’a konuk oldu. Son 15 haftada sadece bir galibiyet alabilmiş, 8 puan toplayabilmiş yeşil beyazlılar karşısında mutlak favori gösterilen sarı lacivertliler, hem rövanşı alacak hem de Başakşehir sınavına çıkacak Galatasaray’la puanları eşitleyecekti. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ateş hattından kaçmaya çalışan Giresun, bir kere daha yıktı Fenerbahçe’nin hayallerini.

İRFAN CAN DEVLEŞTİ

Rotasyon sevdasından taviz vermeyen Jorge Jesus’un sahaya sürdüğü kadro, şampiyonluk hedefinden bihaber görüntü çiziyordu. Maçın ilk bölümlerinde pres ve pas yaparak göz boyayan sarı lacivertliler, VAR’dan gelen penaltıyı Batshuayi’yle gole çevirdi: 1-0. Ancak sonrasında ipler Giresun’un eline geçti. Sanki şampiyonluk yolunda kayba tahammülü olmayan takım Giresun’du. Ev sahibi dev rakibine kaleyi göstermeden saldırmaya başladı. Ancak kalesinde devleşen İrfan Can skoru korudu.

BAJİC FİŞİ ÇEKTİ

Topu Fenerbahçe’ye bırakan Giresun, net pozisyonları bulan, daha çok isabetli şut çeken tarafken, Jorge Jesus, hamle yapmak için 60’a kadar bekledi. Valencia, Mert Hakan ve İsmail Yüksek’i kenara çeken Portekizli, Osayi, Zajc, Crespo üçlüsüyle durumu toparlamaya çalıştı. Ama 68’de Szalai’nin seri hataları, Bajic’in jeneriklik golünü getirdi. Fenerbahçe, kötü oynadığı maçta altın değerinde 2 puanı kaybederken, Giresunspor galibiyeti kaçırdığına üzüldü.

DÜŞME HATTI BATIRDI

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında mutlu sona kavuşamazsa, bunda düşme hattındaki takımlara kaptırdığı puanlar önemli rol oynayacak. Öyle ki, sarı lacivertliler, şu anda (ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor hariç) ligin son üç sırasında yer alan İstanbulspor, Giresunspor ve Ümraniyespor’a karşı oynadığı altı maçta sadece iki defa kazanabildi. Fenerbahçe, bu maçlarda üç defa berabere kaldı, bir mağlubiyet yaşadı, toplam dokuz puan kaybetti. Sarı lacivertliler söz konusu maçlarda iç sahada ise galibiyet alamadı. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...