Fenerbahçe'de yeni rota Oliveira

Fenerbahçe'de yeni rota Oliveira

SPOR Haberleri

Geçen sezon Roma’ya kiralanan Porto’nun yıldız orta saha oyuncusuyla temaslar başladı. Miha Zajc yeni sözleşme imzalamazsa Sergio Oliveira alınacak...

Yeni sezon hazırlıklarını şampiyonluk parolasıyla açan Fenerbahçe’de ilk iki takviye Portekiz üzerinden gerçekleşirken, orta saha transferi de bu ülkeden olabilir. Geçtiğimiz sezon bu ülkeden Miguel Crespo’yu transfer eden ve yüksek bir verim alan sarı lacivertli takımda yapılan transferi Miha Zajc’ın kararı belirleyecek. Kontratının son senesine giren Sloven oyuncu yeni sözleşme imzalamazsa, sezon sonunda bedelsiz ayrılmaması için gelecek teklifler değerlendirilecek ve Zajc ile yollar ayrılacak.

HEDEF OLIVERIA

Fenerbahçe Zajc’ın ayrılması hâlinde rotayı bir defa daha Portekiz’e kıracak ve Porto’nun geçen sezonu kiralık olarak Roma’da tamamlayan orta saha oyuncusu Sergio Oliveira’ya yönelecek. Roma’nın takımda tutmak istediği ancak 13,5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmak istemediği yıldız ismi bir kez daha kiralamayı düşünmeyen Porto, bonservis tekliflerini değerlendirecek. Oyunu iki yönlü oynayan yıldız, Dünya Kupası öncesinde düzenli forma giymek için Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor.

AVRUPA KUPASI KAZANDI

Geçen sezon devre arasında Roma’ya kiralanan Oliveira, Jose Mourinho yönetiminde 22 maçta forma giydi. Konferans Ligi’nde 6 maça çıkan 30 yaşındaki orta saha, final maçında da 74 dakika sahada kaldı.

EMRE MOR BİTİYOR

Karagümrük’te gösterdiği çıkışla dikkatleri çeken Emre Mor’u transfer etmek isteyen Fenerbahçe, bu transferde artık son aşmaya geldi. Karagümrük’ün eski hocası Volkan Demirel’in tavsiye ettiği 24 yaşındaki oyuncu için kırmızı siyahlılarla prensip anlaşmasına varıldı. İmzaların kısa sürede atılması bekleniyor.



Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...