Fenerbahçeli taraftardan Adana Demirspor maçının yan hakemi Özkara'ya tehdit: Sizi sokağa çıkarmayız

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Tartışmaların odağındaki Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara ile aynı uçuşa denk gelen bir Fenerbahçe taraftarı, Özkara'yı tehdit etti. Sinirlerine hakim olamayan taraftar tartışılan hakeme 'sizi sokağa çıkarmayız' diye tepki gösterdi. O anlar uçaktaki bir amatör kamera tarafından kaydedildi.

Dün oynanan ve futbolun gündemine olaylı Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının yankıları sürüyor. Karşılaşmada görev alan yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara, mücadelenin ardından evine dönmek için uçağa bindi fakat işler istediği gibi gitmedi.

"SİZİ SOKAĞA ÇIKARTMAYIZ" 

Karşılaşmada Ali Palabıyık'ın verdiği tartışmalı kararlardan dolayı Fenerbahçeli bir taraftar yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara'yı tanıdı. Kendisinin yanına kadar gidip tehditler savuran taraftarın ''sizi sokağa çıkartmayız'' şeklinde tehdit etti.

CEVAP VERMEDİ

Kendisine söylenen sözlere hiçbir cevap vermeyen Abdullah Bora Özkara, sadece önüne bakarak taraftarın yanından gitmesini bekledi. Uçak yönetiminin ve yolcuların o anlarda hiçbir şey yapmaması sosyal medyada gündeme oturdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...