Fenerbahçe'ye derbi öncesi Asensio müjdesi: Sakatlığı atlattı, takıma döndü
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında 26 Nisan Pazar günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı. Sakatlığını atlatan Marco Asensio, takımla birlikte çalıştı.
- Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Konyaspor maçında ilk 11'de uzun süre forma giyen oyuncular yenilenme çalışması yaptı.
- Diğer oyuncular ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından bireysel uygulamalarla antrenmanı tamamladı.
- Beşiktaş derbisinde sakatlanan Marco Asensio, sakatlığını atlattı ve antrenmanda yer aldı.
Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, 26 Nisan Pazar akşamı deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 31'inci hafta maçının hazırlıklarına başladı.
Sarı-lacivertli kulübün açıklamasına göre; Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile oynanan maçta ilk 11'de 60 dakika ve üzeri süre alan oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma, çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmaları sonrası antrenmanı, bireysel uygulamalarla noktaladı.
Beşiktaş derbisinde 24'üncü dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Marco Asensio, sakatlığını atlattı. Ligde 2 ve kupada 1 maçı kaçıran İspanyol futbolcu, idmanda yer aldı.
