Galatasaray maçı öncesi ölüm tehdidi!

Galatasaray maçı öncesi ölüm tehdidi!
Başlık ResmiGalatasaray maçı öncesi ölüm tehdidi!

Galatasaray ile karşılaşacak Juventus'ta performansı eleştirilen 28 yaşındaki kaleci Michele Di Gregorio'nun sosyal medyadan ölüm tehdidi aldığı ve bu nedenle hesabının yorumlar kısmını kapattığı belirtildi.

Kaydet
|

Juventus'un İtalyan file bekçisi Michele Di Gregorio, Şampiyonlar Ligi son 16 play-off rövanş maçında Galatasaray ile karşılaşacakları mücadele öncesi dikkat çeken bir harekete imza attı.

ÖNERİLEN HABERLER
Gardi
SPOR

Gardi'den Galatasaray için Kenan Yıldız ve Lookman itirafı! Osimhen taktiği...

SOSYAL MEDYA HAMLESİ

Juventus'ta performansıyla eleştirilen isimlerden biri olan Di Gregorio, sosyal medya hesabındaki yorumlar bölümünü kapattı.

Michele Di Gregorio
Başlık ResmiMichele Di Gregorio

ÖLÜM TEHDİDİ

İtalyan basını, Di Gregorio'nun, sosyal medyadan tehdit aldığını ve bu sebeple yorum bölümünü kapattığını belirtti. 28 yaşındaki kalecinin özellikle ailesine olan tehditler nedeniyle sosyal medyada yorum bölümünü kapatmak zorunda kaldığı yazıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.