Galatasaray'da sakatlıkklar Buruk'u zorluyor

- Güncelleme:
Galatasaray'da sakatlıkklar Buruk'u zorluyor

Spor Haberleri

Sarı kırmızılılarda sahada olacak üçüncü yerli, taşları yerinden oynatacak. Üstelik ‘banko’ isimler Abdülkerim ve Kerem de Ankaragücü maçında kart görürse derbide forma giyemeyecek.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray sezona 13 yerli transferiyle başlamasına rağmen yerli kuralı sarı kırmızılı teknik heyetin elini ilk günden beri zorluyor. Yaklaşan Fenerbahçe derbisi öncesi, Emre Taşdemir’in yeniden sakatlanması Okan Buruk’un bütün planlarını bozdu. Buruk, Kâzımcan’ın yokluğunda Emre’yi Ankaragücü karşısında 11’de sahaya sürüp Kadıköy’e hazırlamak istiyordu. Ancak 27 yaşındaki sol bekin sakatlığı nüksedince hesaplar şaştı. Abdülkerim ve Kerem’in yeri garanti gibi. Derbide üçüncü yerlinin kim olacağını konusu Buruk’u kara kara düşündürüyor.

KİM YEDEK KALACAK?

Dubois veya Aanholt’un sol bekte oynaması durumunda işler âdeta çıkmaza giriyor. Buruk’un önünde üç tane alternatif planı var. Orta sahada Berkan’a görev verirse, Torreira veya Oliveira’yı kenara çekmek zorunda kalacak ki, bu durum en düşük ihtimal olarak gözüküyor. Diğer senaryolarda ise; Rashica’nın yerine Yunus tercih edilecek ya da Barış forvette başlayacak, skora göre Gomis oyuna dâhil olacak. Tabii bir de Ankaragücü maçında Kerem ve Abdülkerim’in sarı kart sınırında bulunması da teknik ekibin uykularını kaçıran bir diğer faktör. 

FENER'İ BANA BIRAKIN

Galatasaray’ın sezon başında PSG’den kiraladığı Mauro Icardi yaklaşık bir aylık aradan sonra dün sarı kırmızılıların yaptığı antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı. Arjantinli yıldız, teknik heyetle yaptığı görüşmede Fenerbahçe derbisinde sahada olmak istediğini söylerken futbolu çok özlediğini ve hırslı olduğunun altını çizdi. En son 12 Ekim’de oynanan Başakşehir maçına çıkan 29 yaşındaki yıldızın sakatlığının nüksetme ihtimaline karşılık teknik heyet temkinli yaklaşıyor. 

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...