Galatasaray'da derbi provası

- Güncelleme:
Galatasaray'da derbi provası

Spor Haberleri

Galatasaray’da, Fenerbahçe mücadelesi öncesinde sakatlıktan çıkan Icardi, Yunus Akgün ve Emre Taşdemir’in son durumu görülecek

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Yeni yılın ilk derbisi için geri sayıma geçilmişken, Galatasaray’da planlar yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz haftalarda liderliği Fenerbahçe’den kapan sarı kırmızılılar pazar günü oynanacak derbide galip gelerek farkı açmak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk bir yandan Kadıköy’de oynanacak derbiyi düşünürken bir yandan da öğrencilerini Ankaragücü sınavına odaklamaya çalışıyor. Okan Hoca’nın öncelikle hedefi Kadıköy’e puan kaybı yapmadan ve eksiksiz bir kadroyla gitmek. 

EMRE ON BİRDE

Sakatlıktan  çıkan Yunus, Emre Taşdemir ve Icardi’nin hazır olmasını isteyen 49 yaşındaki teknik adam, üç oyuncusuna Ankaragücü karşısında süre tanıyıp son durumlarına göre karar vermeyi planlıyor. Çarşamba gününe kadar yapılacak antrenmanlarda bir son dakika değişikliği olmazsa Emre sahaya on birde çıkacak. Maçın gidişatına göre Yunus’a ikinci 45 dakika, Icardi’ye ise son bölümde süre verilmesi ön görülüyor. Ankaragücü maçı bir anlamda test olacak. 

DERSİMİZ GOL

G.Saray, Ankaragücü maçı hazırlıklarına bir günlük izinin ardından devam etti. Sarı kırmızılıların dün akşam gerçekleştirdiği çalışmanın ana odağında hücum etkinliği vardı. Ligde oynanan son iki mücadelede takımının oynadığı oyunu skora yansıtamadığını düşünen Okan Buruk şut, kanatlardan orta ve duran top çalışmalarına ağırlık verdi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...