Galatasaray'dan devre arası Onur hamlesi

- Güncelleme:
Galatasaray'dan devre arası Onur hamlesi

Spor Haberleri

Galatasaray, Dünya Kupası arasından daha iddialı çıkabilmek için Florya’da çalışmalarına başlarken bir yanda da yaklaşan transfer dönemi için hazırlıklar devam ediyor.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray ocak ayında Seferovic ile yollarını ayırıp, Dembele’yi kadrosuna katmak için adımlar atarken yerli rotasyonunu güçlendirmek adına da hamle düşünüyor. Dubois’nın Juventus’a transfer ihtimaline karşı Aslan, Kayserispor’dan Onur Bulut’u listesine aldı. Anadolu ekibinin transfer yasağının kaldırılması hâlinde resmî teklif yapılacak. Bir miktar para ve takas gündemde.

OLIVEIRA SAKATA GELDİ

G.Saray’ın başarılı orta saha oyuncusu Sergio Oliveira’dan kötü haber geledi. Portekizli yıldızın sağ yan bağlarında yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Oliveira’nın aralık sonunda başlayacak lige yetiştirilmesi için yoğun bir program uygulanacağı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...