Bafetimbi Gomis isyan bayrağını açtı: Galatasaray'da oynamam

- Güncelleme:
Bafetimbi Gomis isyan bayrağını açtı: Galatasaray'da oynamam

SPOR Haberleri

Maçın ardından şok gerçeği Okan Buruk açıkladı: Alanya’da Barış Alper’in oyuna girmesini gurur meselesi yaptığını söyledi. Ona ihtiyacımız olduğunu söylesem de kabul etmedi...

Karagümrük önünde dün iki puan bırakıp şoku yaşayan Galatasaray’a bir şok da maç sonrası geldi. Kadroda olmayan ve bel ağrısı bulunduğu ileri sürülen Bafetimbi Gomis’te gerçek başkaydı. Sarı kırmızılı takıma özellikle sezon başında attığı kritik gollerle galibiyetler getiren yıldız futbolcu daha sonrasında on biri unutmuştu. Çoğunlukla sonradan oyuna dâhil olan futbolcunun Alanyaspor maçında kendisi yerine maça Barış Alper’in alınması üzerine isyan bayrağı açtığı anlaşıldı. Gerçekleri bizzat Okan Buruk açıklarken, “Gomis bana gelerek sezonun kalan kısmında G.Saray forması giymeyeceğini söyledi” ifadelerini kullandı. 

DURSUN ÖZBEK: KABUL EDİLEMEZ

Buruk, “Son 7 maçta bizlerin ona ihtiyacı olduğunu söyledim. Oynaması için çaba sarf ettik ama Gomis son kararının bu olduğunu ve değiştirmeyeceğini söyledi. Bu durumun bir gurur meseli olduğunu dile getirdi” ifadelerini kullanırken, “Burada önemli olan Galatasaray forması. Taraftarlara olan sorumluluğumuz var. Bu benim için çok büyük sürpriz oldu” şeklinde konuştu. Başkan Dursun Özbek de, “Gomis’i Türkiye’ye ben getirdim. Yaptığı kabul edilebilir değil. Bafe niye böyle yaptı, doğrusu pek hoş değildi. Yönetimde bunu konuşacağız” ifadesini kullandı.

GOMİS: SIRTIMDA AĞRI VAR

Gecenin ilerleyen saatlerinde sosyal medyadan paylaşım yapan Gomis, Okan Buruk’un açıklamalarına rağmen, “Bazı iddialar konuşuluyor. Benim sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalanı soyunma odasında kalması gereken konuşmalar. Takım arkadaşlarıma saygım var. Şampiyonluğa odaklanmalıyız” ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...