Gustavo Henrique'de işlem tamam! Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Gustavo Henrique'de işlem tamam! Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe bir süredir temas halinde olduğu Brezilyalı stoper Gustavo Henrique için hem kulübü Flamengo'yla hem de futbolcunun kendisiyle el sıkıştı. Kim Min-jae'nin yerine Gustavo Henrique transfer edildi.

Gustavo Henrique'de işlem tamam!... Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Fenerbahçe ve Flamengo, Gustavo Henrique transferi için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Gustavo Henrique ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Gustavo Henrique ve Temsilcisi Luis Augusto sağlık kontrolü ve resmi imza için İstanbul'a davet edildi.Fenerbahçe ve Flamengo arasında bugün karşılıklı evrak işlemleri yapılacak ve transferin kulüp ayağı resmen tamamlanacak. Gustavo Henrique ve temsilcisi, bu işlem bittikten sonra Fenerbahçe ile sözleşme detaylarını görüşmek için İstanbul'a gelecek.

Gustavo Henrique'de işlem tamam! Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi

JORGE JESUS ÖZELLİKLE İSTEDİ

29 yaşındaki Gustavo Henrique güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. 1.96 boyundaki deneyimli stoper hava hakimiyetiyle ön planda.

Kariyerine Santos'ta başlayan Henrique, 2012'de A takıma yükseldi ve uzun süre siyah-beyazlı formayı giydi. 2020'nin Ocak ayında Brezilyalı savunmacı bonservissiz bir şekilde Flamengo'ya imza attı.

Flamengo ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Henrique, kısa bir süre Jorge Jesus ile de çalıştı.

Gustavo Henrique geçmişte alt yaş gruplarında oynamasına karşın Brezilya Milli Takımı formasını hiç giymedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...