Hani verdiğin sözler!
Trabzon’da yönetim hedef koymadı ama mücadele sözü vermişti. Gelin görün ki Ersun Yanal ve öğrencileri büyük hayal kırıklığına sebep oldu
Trabzonspor tarih yazıyor ama tersten! Son olarak Karabük’ten 4 yiyen bordo-mavililer 1974-75 sezonundan bu yana geçen 43 yılda, ilk 6 haftadaki en kötü 2’nci başlangıcına imza attı. 6 haftada sadece 2 galibiyet aldı. Karadeniz ekibi ilk defa mücadele ettiği 1974-75 futbol sezonunda ilk 6 haftada 4 puan almıştı. Trabzonspor ayrıca ilk 6 haftalar göz önüne alındığında en çok mağlubiyeti de bu sezon gördü. Daha şimdiden 4 yenilgi var. Sadece bu kadar mı! Toplam 3 golü bulunan Fırtına (!) 6 haftada Akhisar ve Rizespor ile birlikte en az gol atan takım durumunda.
Camia çok kızgın
Ersun Yanal milli ara sebebiyle takıma 3 gün izin verirken camiada takıma ve yönetime tepkiler yükselmeye başladı… Başkan Muharrem Usta, 50. yıl yapılanması içinde olduklarını belirtirken hedef koymamış ancak mücadele sözü vermişti. Keza teknik direktör Ersun Yanal da öyle… Ve sürekli “sabır” istenmişti. Ancak sabrı kalmayan taraftara göre evdeki hesap çarşıya uymadı, takım sahada bırakın mücadele etmeyi adeta yürüdü. Kızgınlığın ve tepkinin sebebi mağlubiyetler değil, ruhsuz ve isteksiz futbol.
