Internacional, Valencia için pusuda

- Güncelleme:
Internacional, Valencia için pusuda

Spor Haberleri

Luis Suarez’den olumsuz cevap alan Internacional, Valencia için pusuya yattı. Brezilya ekibi, yıllık 2,5 milyon dolar teklif ettiği Ekvadorlunun cevabını bekliyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Jorge Jesus için Brezilya’nın başına geçeceği ya da Flamengo’da Vitor Pereira’nın yerine geleceği şeklindeki birçok haberin ardından Brezilya basını Fenerbahçe’den bir ismi daha gündeme aldı; Enner Valencia. Sezon sonunda sarı lacivertli takımla sözleşmesi bitecek olan Valencia ile Brezilya ekibi İnternacional’in yakından ilgilendiği ifade edildi. Yıllık 2,5 milyon dolarlık teklif karşısında Valencia’nın ‘kum saati’ paylaşımı Brezilya ekibinin taraftarları tarafından ‘Beni bekleyin’ şeklinde algılandı. 

FENERBAHÇE BIRAKIRSA...

Yönetici William Thomas, Valencia’nın transferine ilişkin olarak “Şu anda Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor ve Avrupa’da iyi seviyede oynamaya devam ediyor. Kulübünün bırakacağını sanmıyorum ama biz de gelişmeleri izliyoruz” ifadelerini kullandı. Brezilya basını, İnternacional’in, ocak ayında Gremio’ya geçen dünya yıldızı Luis Suarez’e teklif götürdüğünü ancak Uruguaylı oyuncunun Avrupa’ya dönme hayali yüzünden bunu kabul etmediğini ibrenin Valencia’ya döndüğünü yazdı.

OLIVER YÖNETECEK

F.Bahçe’nin Sevilla ile karşılaşacağı Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Dolu tribünler önünde oynanması beklenen Ülker Stadyumu’ndaki zorlu karşılaşma 20.45’te başlayacak, turu geçen taraf adını çeyrek finale yazdıracak. 

SAMET İNANIYOR

Fenerbahçe’nin genç stoperi Samet Akaydin “Sevilla’ya karşı ilk maçta şanssız bir yenilgi aldık. İçimizde bir inanç var. Bu turu geçebilecek güçteyiz. İlk yarıdaki oyunumuzu tekrar sahaya yansıtırsak taraftarımızın desteğiyle tur atlarız” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...