Profesör sınıfta kaldı, Kadıköy Jorge Jesus döneminde 'kale' olmaktan çıktı

- Güncelleme:
Profesör sınıfta kaldı, Kadıköy  Jorge Jesus döneminde 'kale' olmaktan çıktı

Spor Haberleri

Fenerbahçe, ‘profesör’ lakaplı hocasıyla evinde ligin yeni takımları karşısında 7 puan kaybetti, derbilerde dört maçta sadece 1 puan alabildi, iç sahada 23 gol yedi…

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Son haftalarda uzatma dakikalarında bulduğu gollerle şampiyonluk yarışına tutunan Fenerbahçe, bu defa sahasında uzatmalarda yediği golle İstanbulspor ile 3-3 berabere kalarak, Galatasaray’ın 2 puan kaybettiği haftada büyük bir fırsat kaçırdı. Sarı lacivertlilerin ‘profesör’ lakaplı hocası Jorge Jesus, özellikle Kadıköy’de yaşanan puan kayıplarına sezon boyunca çare üretemedi. Fenerbahçe, benzer pozisyon hatalarından ve kadro yanlışlarından yaşadığı kayıplar yüzünden bir anlamda şampiyonluk yarışına da havlu attı. 

ONA GÜVEN KALMADI

Kadıköy, Jesus döneminde ‘kale’ olmaktan çıktı. Fenerbahçe, ligin üç yeni ekibine karşı oynadığı maçlarda evinde 7 puan kaybetti. Jesus’la ‘derbi’ kazanmayan sarı lacivertli takım, dört maçta sadece 1 puan alabildi. Fenerbahçe evinde oynadığı 15 maçta 42 gol atarken, kalesinde 23 gol gördü. Bu gollerin 17’sini ise sadece beş maçta, hepsini de İstanbul ekiplerinden yedi. İstanbul ekiplerine karşı 10 puan kaybeden Fenerbahçe’de Jorge Jesus, son maçta tribünlere gösterdiği tepkiyle taraftarın da güvenini kaybetti.

İSTANBUL YARAMADI

Evinde 23 gol yiyen Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı maçlarda ise kalesinde 13 gol gördü. Sarı lacivertliler evinde oynadığı İstanbulspor (3), Ümraniye (3), Beşiktaş (4), Galatasaray (3), Karagümrük (4) olmak üzere beş maçta kalesinde 17 gol gördü ve bu maçlarda 10 puan kaybetti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...