Neymar'dan mahrum Brezilya İsviçre'yi tek golle devirdi

- Güncelleme:
Neymar'dan mahrum Brezilya İsviçre'yi tek golle devirdi

Spor Haberleri

Katar’daki ilk maçında Sırbistan’ı yenen Brezilya dün de Casemiro’nun golüyle kazandı. Tite’nin takımı son 16 turuna yükselmeyi garantiledi

UĞUR AKTAN'IN HABERİ

2022 Dünya Kupası’nın favorileri arasında yer alan Brezilya, Katar’da oynadığı ikinci maçta Avrupa temsilcisi İsviçre’yi Carlos Casemiro’nun 83. dakikada attığı golle 1-0 yendi. Brezilya adına turnuvanın ilk karşılaşması olan Sırbistan maçında sakatlanan Neymar’ın forma giymediği 90 dakika pozisyon açısından oldukça kısır geçerken, rakip kaleye isabetli şut çekemeyen İsviçre hücumda etkili olamadı. 

MURAT YAKIN ÜZÜLDÜ

Bu skorun ardından iki maç sonunda altı puana yükselen Brezilya son maçlar öncesinde adını bir üst tura yazdırmayı garantiledi. Teknik direktörlüğünü bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Türk asıllı çalıştırıcı Murat Yakın’ın yaptığı ve kadrosunda Türk asıllı Eray Cömert’i bulunduran İsviçre ise üç puanda kaldı. Grubun son maçlarında Brezilya’nın rakibi Kamerun olacak. İsviçre ise Sırbistan ile karşılaşacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...