Olcay Şahan Trabzonspor'da sevildi, duygularını dile getirdi

Düzenleyen:
Olcay Şahan Trabzonspor'da sevildi, duygularını dile getirdi

SPOR Haberleri

Devre arasında fazla şans bulamadığı Beşiktaş’tan Trabzonspor’a giden pozitif enerjisini de beraberinde götüren Olcay Şahan, şehre de takıma da kısa sürede uyum sağladı.

Devre arasında fazla şans bulamadığı Beşiktaş’tan Trabzonspor’a giden pozitif enerjisini de beraberinde götüren Olcay Şahan, şehre de takıma da kısa sürede uyum sağladı. Ki bunu oyunuyla da ispatladı. Ve Olcay Şahan kulübün dergisine verdiği röportajda sözleriyle de bunu gösterdi. İşte 29 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleri…
Doğru karar vermişim
“Gelmeden önce İstanbul sonrası Trabzon’da şehir hayatı anlamında zorlanacağım söylenmişti. Ancak geldikten sonra gördüm ki, söylenenler tamamen asılsızmış. Mutluyum ve çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Hem şehir hem de insanlar mükemmel. İyi ki gelmişim.” 
Statları ben açıyorum!
“Stadyum açılışları konusunda şanslıyım. Mersin, Antalya ve Beşiktaş’ın stadyum açılışlarında yer aldım. Son olarak da Medical Park Arena’nın açılışında forma giymek nasip oldu. Beşiktaş yeni stadyumuyla şampiyonluk yaşadı. Trabzonspor’un da yeni stadyumunda şampiyonluklar yaşayacağını düşünüyorum.”
Hissettim ve attım
“Arkadaşlarım bana artık gol atmam gerektiğini söylemişlerdi. Ben de onlara şu an takımın iyi olduğunu, işler sıkışınca gol atacağımı ifade ettim, şakalaştık. Osmanlıspor maçı öncesi eşim arayıp gol atacağımı söylemişti. Benim de içime doğmuştu. Hatta rakibimiz Aykut’a da gol atacağımı söyledim ve attım.”
Gurur duyuyorum
“Trabzonspor camiası büyük başarıları hak ediyor. Takım olarak çok doğru bir yoldayız. Bu takım 4-5 tecrübeli oyuncuyla birlikte çok başarılı sonuçlara imza atacaktır. Ben de bu takımın bir parçası olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Takımda büyük bir potansiyel var ve biraz sabırlı olunması gerekiyor.”
Aynı Beşiktaş gibi
“Bu takımın en tecrübeli oyuncularından biriyim. Beşiktaş’ta geçmiş dönemde çok yetenekli genç oyuncular olmasına rağmen derbi maçlarında bir başarısızlık oluyordu. Bu, genelde tecrübe eksikliğine bağlanıyordu. Aynı durum burada da var. Çok yetenekli ve millî takıma uzun yıllar hizmet edecek oyunculara sahibiz.”
Hoca, ağabeylik istedi
“Okay, Yusuf Yazıcı, Yusuf Erdoğan gibi gençler var. Üst düzey oyuncular. Yabancı oyuncularımızın da geneli genç. Hepsinin tecrübeye ihtiyacı var. Ersun Hoca benden genç oyunculara hem saha içinde, hem de saha dışında ağabeylik yapmamı istedi. Ben de bu konuda elimden geleni yapıyorum.”

Castillo çok farklı
“Millî takımda Avrupa Şampiyonası’nda, Avrupa ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadım, şampiyonluk yaşadım. Gençler tecrübemin farkında olduğu için söylediğim sözler etkili oluyor. Sezonun ilk yarısındaki Castillo ile şimdiki Castillo arasında çok fark var. Şimdi bunu diğer gençlere yansıtmamız lazım.” 
Taraftar görüyor
“Bir takım kazanırsa taraftarıyla arası iyi olur, kaybederse de kötü. Benim inancıma göre oyuncular sahada sonuna kadar mücadele ederse taraftarlar bunu görür. Kaybetse bile kızmaz. Sezonun ikinci yarısında bu mantaliteyle hareket ettiğimizi düşünüyorum. Ben sahada elimden geleni yapıyorum.” 
Sahada çok ciddiyim
“Asla haksızlığa gelemiyorum. Kaybetmeyi sevmiyorum. Saha dışında gülmeyi seven bir insanım ancak saha içine girince çok ciddi olurum. Çünkü sahada bir ciddiyet içinde savaşmamız ve kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarla aramda bir bağ var. Sahadayken onları duyuyorum. Taraftar olmadan futbol olmaz.” 
Nokta atışları yaptı
“Ersun Hoca transferde nokta atışları yaptı. Olgun ve coşkulu oynayan bir takım haline geldik. Ancak çok iyi futbol oynamıyoruz. An itibarıyla normal düzeydeyiz. Ancak çok daha iyi bir noktaya geleceğimizi düşünüyorum. Bir futbol kulübünde ne kadar büyük bir rekabet ortamı varsa başarı da o derece büyük olur.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...