ÖZET Fatih Karagümrük - Trabzonspor (0-0 Maç Sonucu) Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda golsüz beraberlik

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Fatih Karagümrük - Trabzonspor (0-0 Maç Sonucu)  Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda golsüz beraberlik

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Süper Lig'in 10. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 0-0'a razı oldu. Bordo-Mavililer II. Abdullah Avcı döneminin 2. maçında da kalesini gole kapattı. Karagümrük evinde Adana Demirspor'dan sonra Trabzonspor'dan da gol yemedi ve bu iki maçta 4 puan topladı.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR (0-0) MAÇ ÖZETİ

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1718643709690991081

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fatih Karagümrük karşısında kazanmak için gerekli fırsatları yakaladıklarını söyledi. Maça baskı ile başlama planları olduğunu ifade eden Avcı, şunları söyledi:

"OYUNUN BAZI BÖLÜMLERİ HOŞUMA GİTTİ"

"İlk 30 dakika baskıyı doğru yaptık. 30. dakikaya kadar oyun kurma, pozisyona girmede, 4 pozisyonumuz vardı, oyunu orada kopartabilirdik. 30. dakikadan sonra set oyunu oynarken merkezden uzak kalınca geçiş yedik. Rakibe cesaret geldi. İkinci yarıda oyuna daha hakim olmamız lazımdı. Onun için hamleler de yaptık. Rakibe 2 tane uzaktan şut verdik. Daha üretken, daha şiddetli baskı, daha bireysel performans ortaya koymamız gereken maçlar bu.

Oyunun bazı bölümleri hoşuma gitti, bazı bölümlerini eleştiriyorum. Her şeye rağmen kazanmak için gerekli fırsatlar vardı. Çok çalışmamız gereken, bireysek performansları, oyun performansları arttırmamız gereken durumlar var. Çok tekrar yapacağız. Rakibe bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

10 HAFTADA 4 MAĞLUBİYET

Trabzonspor’un kolay bir süreçten geçmediğini ifade eden Abdullah Avcı, "Trabzonspor tarihinde 10. hafta, 4 mağlubiyet kolay süreç değil. Birden ortadan kaldırmak, dengeli oyunlar oynayabilmek, daha iyi hale getirebilmek hem oyun hem de oyuncu olabiliyor. Zaman içerisinde görebileceğiz" ifadelerini kullandı.

ÖZET Fatih Karagümrük - Trabzonspor (0-0 Maç Sonucu)  Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda golsüz beraberlik

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Ali Şansalan, İsmail Çağlar Uyarcan, Mehmet Kısal

VavaCars Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Ceccherini, Levent Mercan, Feghouli (Dk. 73 Shukurov), Nazım Sangare (Dk. 79 Sturaro), Rohden, Eysseric (Dk. 90+1 Adnan Uğur), Can Keleş (Dk. 90+1 Salih Dursun), Güven Yalçın (Dk. 73 Serdar Dursun)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Denswil, Baniya, Eren Elmalı, Berat Özdemir (Dk. 69 Bardhi), Mendy, Visca (Dk. 82 Enis Destan), Abdülkadir Ömür, Fountas (Dk. 69 Pepe), Onuachu

Sarı kartlar: Dk. 44 Feghouli, Dk. 90+4 Sturaro (VavaCars Fatih Karagümrük), Dk. 58 Mendy (Trabzonspor)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...