Roberto Mancini o yıldızın peşinde!

Roberto Mancini o yıldızın peşinde!

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar Spartak Moskova'nın İstanbul doğumlu Ermeni oyuncusu Aras Özbiliz'i listenin bir numarasına koydu.

Galatasaray transferde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Roberto Mancini ve scout ekibinin yaptığı çalışma sonrası "Mutlaka Galatasaray'a kazandırılmalı" raporu hazırlanan Aras Özbiliz listenin bir numarası. Ajax'ta yetişen ve Spartak Moskova forması giyen Aras her iki kanatta da oynayabilen, önemli bir hücum silahı. Aras'ın en büyük artısı ise İstanbul-Bakırköy doğumlu olduğu için bir hafta içerisinde Türk nüfus kağıdı çıkartıp, Türk pasaportuyla oynayabilecek olması.


SATARSAK ALIRIZ
Galatasaray Aras için nabız yoklamaya başladı. Spartak Moskova ise ilk olarak kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Başkan Ünal Aysal'ın Roberto Mancini'ye "Büyük bir transfer bütçemiz yok. Oyuncu satıp, ancak öyle oyuncu alabiliriz" demesine rağmen sarı-kırmızılılar Aras için tüm şartlarını zorlayacaklar. Başkanın bu transfer için kendi imkanlarını da zorlayabileceği konuşuluyor. (3puan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...