Samet Akaydin çarpıtmaya isyan etti: Trezeguet’ye tükürmedim

- Güncelleme:
Samet Akaydin çarpıtmaya isyan etti: Trezeguet’ye tükürmedim

Spor Haberleri

Gol sevinci sırasında Trezeguet’ye tükürdüğü şeklinde yapılan algılara kızan Samet “Onları Allah’a havale ediyorum” dedi

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe’nin, sahasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup ettiği maçta Samet Akaydin’in, klasik gol sevincini yaşayan Trezeguet’ye tükürdüğü iddiası ortalığı karıştırdı. Trabzonspor kulübü “Bu bir rezilliktir, iğrençliktir. Herkesi bu insanlık dışı hareketi kınamaya davet ediyoruz” açıklamasına Fenerbahçe’den karşılık geldi. Sarı lacivertliler “Kamera açısı üzerinden manipülasyon yapılıyor. Haksız yere bir futbolcuyu hedef alan bu önyargılı yaklaşımı kınıyoruz” ifadelerini kullandı. 

BU YARGISIZ İNFAZDIR!

Trabzon doğumlu olan Samet Akaydin, Trezeguet’ye asla tükürmediğini söylerken kendisi hakkında yapılan yargısız infaza isyan etti. Sarı lacivertli yöneticilere olayın kesinlikle yansıtıldığı gibi olmadığını söyleyen Samet, Twitter hesabından da “Tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum. İnsanlığı bu derece iftira ile kirletmeye çalışanları Allah’a havale ediyorum” dedi.  

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...