Şenol Güneş: En istekli dönemim

- Güncelleme:
Şenol Güneş: En istekli dönemim

Spor Haberleri

Beşiktaş’ta ikinci dönemini yaşayan Güneş “Taraftarın gurur duyacağı bir takım izlettireceğiz. Şampiyonluğu sonuna kadar zorlayacağız” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş dünkü idman sonrasında basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Takımın keyif veren bir futbol ortaya koyması için çalıştıklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Puan farkının fazla olması bizi umutsuzluğa itmiyor. Ben aksine en istekli dönemimdeyim. Şampiyonluk için şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. En önemlisi Beşiktaş taraftarının gurur duyacağı bir takım izlettireceğiz" diye konuştu. 

ÇOK YİYORUZ

Gol atma değil gol yeme problemine sahip olduklarını söyleyen Güneş, "Baskıda en başarılı hücumcular bizimkiler. Buna rağmen çok gol yedik. Geriden oyun kurarken gol yiyoruz, kontradan yiyoruz, pas kaybından yiyoruz. Bu kadar pozisyon verip çok gol yiyen büyük takım olmaz, olmamalı. Bunun ayarını yapmak kolay değil ama başaracağız, dengeyi sağlayacağız. Böylece herkes zevkle izleyeceği bir takım ortaya çıkacak" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...