Beşiktaş'ta transfer listesi netleşiyor... Sol bek için tercih Kaldırım

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta transfer listesi netleşiyor... Sol bek için tercih Kaldırım

Spor Haberleri

Sağ kanada Mehmet Can Aydın’ı isteyen Şenol Güneş’in sol bek için tercihi Hasan Ali Kaldırım

MURAD TAMER'İN HABERİ

Ara transfer dönemi yaklaşırken Beşiktaş’ın transfer listesi de netleşiyor. İtalya’dan talipleri bulunan Rosier’in takımdan ayrılması durumunda sağ kanada Schalke 04 forması giyen Mehmet Can Aydın’ı getirmek isteyen siyah beyazlılar, sol kanat için de tercihini belirledi. Teknik direktör Şenol Güneş, Olimpiakos’la transfer görüşmelerinde bulunan Arthur Masuaku’nun ayrılması durumunda millî futbolcu Hasan Ali Kaldırım’ın transfer edilmesini istedi. 

KADRO DIŞI KALDI

Başakşehir forması giyen 33 yaşındaki oyuncu, 7-0’lık Galatasaray mağlubiyeti sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Söz konusu karşılaşmadan sonra forma giyemeyen tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Turuncu lacivertli kulübün bonservis bedeli istememesi de transferin önünü açmış durumda. Siyah beyazlı yönetim transferi gerçekleştirmek için Masuaku’nun durumunun netleşmesini bekliyor.

SPONSORLUĞUNU UZATTI

Vodafone Türkiye, Beşiktaş Vodafone Kadın Futbol Takımı göğüs ve isim sponsorluğunu bir yıl daha uzattı. Geçen yıla göre desteğini iki katına çıkaran Vodafone, sponsorluk kapsamında 200’ü aşkın kız çocuğunun futbol eğitimine de katkıda bulundu.

JOSEF EVE DÖNÜYOR!

Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı Josef de Souza’nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Brezilya basınında çıkan haberde, “Josef eve dönmeye kararlı. Sezon başından bu yana Botafogo ile görüşüyor. Beşiktaş’ın artık Josef’i ikna etmesi çok zor” ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...