Son dakika Beşiktaş haberi... Dele Alli için karar verildi, İngiliz orta sahaya yol göründü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika Beşiktaş haberi... Dele Alli için karar verildi, İngiliz orta sahaya yol göründü

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi beklentileri karşılayamayan İngiliz orta saha oyuncusu Dele Alli’nin menajerini İstanbul’a davet etti. 26 yaşındaki futbolcunun kiralık sözleşmesini feshetmek için görüşmeler başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Dele Alli'yi istemediğini yönetime ilettiği, bu futbolcunun pozisyonunda oynayan başka bir ismi önerdiği öğrenildi.

Beşiktaş Dele Alli için kararını verdi.

Sezon başında Everton’dan kiralanan İngiliz oyuncu, performansı ile hayal kırıklığı yaşatmıştı. Teknik direktör Valerien Ismael sonrası Şenol Güneş döneminde de istenilen seviyeye çıkamayan Alli, takımdan gönderilmesine karar verildi.

EVERTON'A GERİ DÖNÜYOR

26 yaşındaki futbolcu için kararını kesin bir şekilde yönetime ileten Şenol Güneş, bu futbolcunun pozisyonunda oynayan başka bir ismi önerdi. Siyah beyazlı idareciler Alli’nin Everton’a geri dönmesi için resmi görüşmelere başlayacak.

Beşiktaş, İngiliz ekibi ile anlaşması halinde Alli’ye sezonun geri kalanı için ödenecek 1.1 milyon Euro’yu kasasında tutacak.

Bu sezon siyah beyazlı takım ile 11 maça çıkan Dele Alli, 2 gol attı. 

https://twitter.com/Besiktas/status/1609936732014747659   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...