Son dakika: Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son dakika: Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi belli oldu!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika: Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile oynayacağı karşılaşmayı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Galatasaray, deplasmanda Çekya ekibi Sparta Prag ile karşılaşacak. Kritik maçın hakemi belli oldu. 

GALATASARAY’A İNGİLİZ HAKEM 

Galatasaray, 22 Şubat Perşembe günü saat 23.00’te Letna Stadyumu’nda, Çekya temsilcisi Sparta Prag ile mücadele edecek. Bu müsabakada İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Anthony Taylor düdük çalacak.

Son dakika: Galatasaray-Sparta Prag maçının hakemi belli oldu!

Taylor’ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi John Brooks olacak.

SPARTA PRAG GALATASARAY RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Galatasaray, deplasmanda Çekya temsilcisi Sparta Prag’a konuk oluyor. Sarı kırmızılılar, ilk turda Rams Park’ta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Sparta Prag- Galatasaray rövanş karşılaşması 22 Şubat Perşembe günü saat 23.00’da oynanacak.

AVRUPA LİGİ GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Avrupa Ligi’nde Galatasaray ilk turda rakibini 3-2 mağlup etti. Sarı kırmızılılar, her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda tur atlayan taraf olacak.

Galatasaray 2-1, 3-2, 4-3 gibi tek farklı skorlarla mağlup olması halinde ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalarda eşitlik bozulmadığı takdirde son 16 turunda kazananı penaltı atışları belirleyecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...