Thomas Tuchel'in yeni adresi Bayern Münih mi oluyor? Alman basınından flaş iddia...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Thomas Tuchel'in yeni adresi Bayern Münih mi oluyor? Alman basınından flaş iddia...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Chelsea'deki görevine 7 Eylül'de son verilen Alman teknik direktör Thomas Tuchel'in yeni adresi Bayern Münih olabilir... Bundesliga devinde 4 maçlık kötü gidişatın ardından gözler Julian Nagelsmann'a çevrilmişti. Alman basını, Nagelsmann'ın gönderilip yerine Tuchel'in getirileceği konusunda ısrarcı.

Thomas Tuchel'in yeni adresi Bayern Münih mi oluyor? Bundesliga'da Mainz 05 ve Borussia Dortmund'da gösterdiği başarılı performans sonra PSG ve Chelsea deneyimleri yaşayan 49 yaşındaki "Top Class" teknik direktörün Bayern Münih'in başına geçeceği iddia ediliyor.

BUNDESLİGA'DA 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Bundesliga'ya 3'te 3'le başladıktan sonra 3 maç berabere kalan, son maçında da Augsburg'a mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Julian Nagelsmann'ın geleceği sorgulanmaya başladı. Alman basını Nagelsmann'ın takımı toparlayamaması halinde Bavyera kulübünün teknik direktörlük için ilk adayının Tuchel olacağını yazdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İnter'i deplasmanda 0-2, Barcelona'yı da evinde 2-0'la geçen Alman devinde yine de değişim her an gerçekleşebilir.

Thomas Tuchel'in yeni adresi Bayern Münih mi oluyor? Alman basınından flaş iddia...

Julian Nagelsmann

OLİVER KAHN'DAN YALANLAMA

Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn, söylentilere rağmen 35 yaşındaki Nagelsmann'ın gönderileceği haberlerini yalanladı. Efsane kaleci Kahn, Sky Almanya'ya şunları söyledi: "Şu anda başka bir teknik direktörle ilgilenmiyoruz. Julian'a tamamen inanıyoruz. Elbette hepimiz mutsuzuz, moralimiz bozuk. Ve Leverkusen'e karşı yeniden başlayacağız."

Tuchel yönetimindeki Chelsea, 2021'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı kazanmıştı.

CHELSEA'NİN YENİ FUTBOL AKLI 

Amerikalı milyarder Todd Boehly'ye satılan Premier League devi Chelsea'de futbol operasyonunun başına Christoph Freund geçiyor. Slazburg sportif direktörü olarak Haaland, Mané, Keita ve Upamecano başta olmak üzer pek çok yıldızın parlamasında rol oynayan Alman futbol adamı bugüne kadar 500 milyon euroda fazla satış yaptı.

Thomas Tuchel'in yeni adresi Bayern Münih mi oluyor? Alman basınından flaş iddia...

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...