Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Trabzon'da maç sonrası gerginlik! Gece karakolda bitti

Trabzon'da maç sonrası gerginlik! Gece karakolda bitti
Fotoğraf Başlığı Trabzon'da maç sonrasi gerginlik! Gece karakolda bitti

Trabzon'da Galatasaray A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen, maç sonrasında bir grup Trabzon taraftarının saldırısına uğradı.

Kaydet
a- | +A

Trabzonspor-Galatasaray maçının ardından tansiyon yükseldi. Akyazı Stadı'nda 90 dakika sona erdikten sonra Futbol A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen'e Bordo Mavili ekip taraftarları tarafından saldırı oldu.

Akyazı Stadı'nda 90 dakika sona erdikten sonra Futbol A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen'e Trabzonsporlu taraftarlar tarafından saldırı oldu. Eray Sözen, kendisine saldırıp yumruk atan bir Trabzonspor taraftarından şikayetçi oldu ve olay karakola taşındı.

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Galatsaray ile 1-1 berabere kaldı. Bordo mavililer bu sonuçla ligdeki puanı 23'e, konuk ekip ise puanını 20'ye çıkardı.

Trabzon'da maç sonrası gerginlik! Gece karakolda bitti
Başlık ResmiTrabzon'da maç sonrası gerginlik! Gece karakolda bitti


ABDURRAHİM ALBAYRAK: ŞAHSIMA YÖNELİK BİR ŞEY OLMADI
Maçın ardından konuşan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ise, "Benle hiçbir şey olmadı. En ufak bir problem yok. 2-3 kişinin yaptığını 30 bin taraftara mal edilemez. Şahsıma yönelik hiçbir şey olmadı. Eray kardeşimize bir müdahale oldu biz de araya girdik. Şu an ifade veriyor." ifadelerini kullandı.

Sözen, karakola ifade vermeye gittiği için Fatih Terim ile basın toplantısına katılmadı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.