Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin Fenerbahçe kâbusu

Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin Fenerbahçe kâbusu

Bordo mavililerin kalesine gelen son yedi isabetli şutun beşinin golle sonuçlanması ve Onana’nın formsuzluğu takımdaki düşüşü özetliyor.

Kaydet
a- | +A

Trabzonspor, şampiyonluk yarışında olmak ya da olmamak’ maçında sahasında Fenerbahçe’ye 3-2 yenilerek ‘yokum’ dedi. Bordo mavililer, yarışta Fenerbahçe’nin 6, Galatasaray’ın ise 9 puan gerisine düştü. Özellikle son dönemde Trabzonspor’un İstanbul’un üç büyüklerine karşı bir türlü kazanamaması taraftarını da isyan noktasına getirdi. Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynadığı son 16 derbi karşılaşmasında galibiyet yüzü göremedi.

ÖNERİLEN HABERLER
Merih Demiral
SPOR

Merih Demiral'dan Ramazan jesti

GOL YEME HASTALIĞI

Son üç büyük maçından (Galatasaray 1-5, Beşiktaş 0-2, Fenerbahçe 2-3) puan çıkaramayan bordo mavililerde savunma zafiyeti de dikkati çekiyor. Trabzonspor’un kalesine gelen son yedi isabetli şutun beşinin golle sonuçlanması, savunma ve kaleci Onana’nın performansındaki düşüşü gözler önüne seriyor. Borda mavililer, maçta birçok istatistikte Fenerbahçe’ye üstün olsa da kolay gol yeme hastalığı yüzünden sahadan boynu bükük ayrıldı.

FENERBAHÇE KÂBUSU

Trabzonspor’un sahasında 10 maçlık yenilmezlik serisi sona ererken Fatih Tekke, Süper Lig kariyerinde en fazla karşılaştığı rakibi olan Fenerbahçe’ye karşı henüz galibiyet (3 beraberlik, 5 mağlubiyet) sevinci yaşayamadı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.